او گفت: افزایش احتمالی قیمت واکسن آنفلوانزا به دنبال تقاضای هیجانی مردم جهت تزریق این واکسن است هرچند که زمان استاندارد استفاده از واکسن آنفلوانزا گذشته است.
جهانپور ادامه داد: مردم باید توجه داشته باشند که دو هفته بعد از تزریق واکسن آنفلوانزا مصونیتهای احتمالی آن در برابر بیماری ایجاد میشود و این طور نیست که با تزریق واکسن سریعا افراد در برابر بیماری آنفلوانزا ایمن شوند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: این احتمال وجود دارد که برخی افراد سودجو در زنجیره توزیع دارو وجود داشته باشند و باعث افزایش احتمالی قیمت واکسن آنفلوانزا شوند.
او یادآوری کرد: همه افراد نباید واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند بلکه زنان باردار، سالمندان، کودکان زیر ۵ سال و به طور کلی گروههای پرخطر نیازمند تزریق واکسن هستند و در صورت کمبود احتمالی برای نیازمندان واکسن آنفلوانزا به میزان کافی وارد میشود.
جهانپور گفت: به دلیل اطلاع رسانی خوب مردم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلوانزا جهت تزریق واکسن و خرید آن به داروخانهها هجوم بردهاند. اما این موضوع نباید باعث فروش واکسن آنفلوانزا در داروخانهها بالاتر از قیمت مصوب سازمان غذا و دارو شود و ما با مراکز متخلف احتمالی در زمینه فروش واکسن آنفلوانزا و افراد سودجو به شدت برخورد میکنیم.
بیشتر بخوانید: توزیع قرص اسلتامیویر در بین دانشگاههای علوم پزشکی
او یادآوری کرد: مردم با مشاهده هرگونه تخلفی در زمینههای مختلف و به ویژه در زنجیره توزیع و فروش واکسن آنفلوانزا موارد تخلف را به سامانه ۱۹۰ گزارش کرده تا ما در کمترین زمان به شکایات رسیدگی کنیم.
انتهای پیام/
با توجه ب اينكه هنوز زمستون شروع نشده
تزريق براى گروه هاى پرخطر كماكان توصيه ميشه
البته با قيمت اصلى تهيه كنين