او گفت : تنها گروههای در معرض خطر این بیماری باید مراقبت جدی داشته باشند که این گروهها شامل مادرانباردار، کودکان زیر شش سال، افراد سالمند و افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای از جمله بیماریهای قلبی، ریوی و کلیوی میباشند.
شکیبا گفت: همچنین افراد مبتلا به ویروس نقص سیستم ایمنی (افراد HIV مثبت) و نیز افرادی که داروهای کاهنده قدرت سیستم ایمنی مصرف میکنند، در زمره گروههای در معرض خطر این بیماری قرار دارند.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این دسته از افراد باید به محض مشاهده علائم آنفلوآنزا به یکی از مراکز درمانی مراجعه کرده و تحت درمان قرار گیرند.
او از بستری شدن بیش از ۴۰۰ کرمانشاهی بر اثر آنفلوآنزا در پاییز امسال خبر داد و افزود: تاکنون هیچ فوتی براثر این بیماری در استان نداشته ایم که سابقه بیماری زمینهای نداشته باشد.
شکیبا با بیان اینکه نگرانی در خصوص این بیماری وجود ندارد، گفت: پیشگیری بهترین راهکار مقابله با این بیماری است و توصیه میشود افراد مبتلا جهت پیشگیری از انتقال بیماری به سایر افراد جامعه، در مدت بیماری خود در محافل عمومی شرکت نکنند.
او افزود: همچنین توصیه میشود والدین دانش آموزانی که مبتلا به آنفلوآنزا هستند، تا زمان بهبودی کامل فرزندانشان اجازه رفتن به مدرسه را به آنها ندهند و از مدیران مدارس نیز خواهشمندیم دراین زمینه سخت گیری نداشته و اجازه بدهند دانش آموزان بیمار در منزل استراحت کنند.
شکیبا استراحت کردن را بهترین راه درمان این بیماری دانست و افزود: افرادی که جزو گروههای پرخطر نیستند، در صورت ابتلا به این بیماری با استراحت مناسب و مصرف مایعات و غذاهایی مانند آش و سوپ میتوانند به راحتی ظرف چند روز بهبودی خود را به دست بیاورند.
رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در خصوص سیر بیماری در استان، گفت: هنوز مشخص نیست به پیک آنفلوآنزا رسیدهایم یا در پیک آن قرار داریم، چرا که همه چیز به شرایط آب و هوایی و مراقبت مردم در خصوص رعایت نکات پیشگیری بستگی دارد.
انتهای پیام/د