او با بیان اینکه ناحیه صنعتی انجیره از نواحی صنعتی روستایی انتقال یافته از جهادکشاورزی به این شرکت است، افزود: اصلاح و تکمیل زیرساختها و تطبیق آن با استانداردهای شهرکهای صنعتی انجام شده است.
فتوحی ادامه داد: در این ناحیه صنعتی با ۲۷ هکتار مساحت ۳۸ قرارداد واگذاری زمین با سرمایهگذاران منعقدشده که تاکنون ۱۷ واحد بهرهبردار با اشتغالزایی ۲۴۰ نفر در مرحله فعالیت و سایر واحدهای صنعتی نیز در مرحله ساخت و ساز قرار دارد.
او با اشاره به اینکه برخی از قراردادهای منعقد شده مربوط به سالهای قبل است و در آن هیچ ساخت و سازی انجام نشده، بر فسخ قراردادهای راکد مربوط به سال ۹۴ وقبل از آن و واگذاری این اراضی به سرمایه گذارانی که توان راه اندازی واحد صنعتی و ایجاد اشتغال پایدار را دارند تاکید کرد و گفت: درحال حاضر فقط ۳ هکتار از اراضی این ناحیه صنعتی برای واگذاری باقیمانده است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس با بیان اینکه این شرکت آمادگی دارد به منظور تامین بخشی از وثایق صنعتگران و متقاضیان مستقر درشهرکهای صنعتی جهت دریافت تسهیلات بانکی اسناد اراضی قراردادهای صنعتی را در رهن بانک قراردهد گفت: بر اساس قانون، دفترچه قرارداد منعقد شده بین شرکت شهرکهای صنعتی استانی با واحدهای صنعتی، در حکم سند رسمی برای دریافت تسهیلات بانکی است و به عنوان اسناد قابل قبول پذیرفته میشودو بانکها ملزم به قبول آن هستند و در صورتیکه بانک از پذیرش آن خودداری کند تخلف کرده است.
او بیان کرد: سرمایه گذاران در این ناحیه صنعتی مشمول مشوقهای سرمایه گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته میشوند و شرایط واگذاری بصورت ۱۰ درصد نقد با اقساط ۴ ساله میباشند.
فتوحی در پاسخ به یکی از صنعتگران درخصوص اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت و اصلاح قیمت بنزین و تاثیر آن بر فعالیت بخش صنعت گفت: موضوع اصلاح قیمت بنزین، موضوع بسیار مهمی است که میتواند کشور را به تعادل منطقی در مصرف برساند و از قاچاق گسترده بنزین جلوگیری کند.
او تصریح کرد: در عین حال این موضوع که منافع مالی حاصل از این طرح مستقیما میان مردم تقسیم میشود نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.
فتوحی با بیان اینکه با تشدید نظارتها توسط دستگاههای مسول، اثرات این افزایش قیمت بنزین بروضعیت صنعت حداقلی است گفت:دولت نیز با اتخاذ سیاستهای حمایتی و تخصیص سهمیه بیشتر برای وسائل نقلیهای نظیر وانت بارها، تلاش خود را برای کنترل قیمتها انجام میدهد
او اضافه کرد: سیاست دولت این است که تولیدکننده نباید تضعیف شود چرا که اگر تولیدکننده به دلیل افزایش نرخ حاملهای انرژی تضعیف شود روند کالارسانی به بازار هم با اختلال مواجه خواهد شد.
بخشدار سیدان نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم رفع مشکلات واحدهای صنعتی در راستای تحقق رونق تولید گفت:ایجادناحیه صنعتی انجیره در بخش سیدان، در اشتغالزایی و توسعه صنعتی موثر بوده و امیدواریم با رفع مشکلات واحدهای صنعتی بتوانیم شاهد افزایش تولید و اشتغال باشیم.
جلیل اسکندری در ادامه با بیان اینکه برخی از قراردادهای منعقد شده در این ناحیه صنعتی راکد هستند و تاکنون ساخت و سازی انجام نداده اند، گفت: باتوجه به اینکه بخش زیادی از این شهرک صنعتی به سرمایه گذاران واگذار شده و ظرفیت جذب سرمایه گذار و استقرارواحدهای صنعتی درناحیه صنعتی انجیره محدود است، ضرورت دارد نسبت به فسخ قراردادهای راکد اقدام و این اراضی به سرمایه گذارانی که اهلیت تولید و ایجاد واحدهای صنعتی دارند واگذار شود.
انتهای پیام/