او افزود: روند توسعه بیمه به گونهای است که همواره نیازمند حمایت دولتها بود؛ اما این روش صحیح نیست، بلکه دولت باید نقش نظارتی خود را بیش از پیش تقویت کند و نقدینگی را به صنعت بیمه از بخش خصوصی واگذار کند.
بیشتر بخوانید: معافیت مالیاتی هنرمندان بررسی میشود/ درآمد مالیاتی سال آینده ۱۶۰ هزار میلیارد تومان است
دژپسند گفت: بهترین راهحل تسهیل بیمهها به گونهای است که از هر فعالیت خرد و کلان حفاظت شود و جریانی را شکل دهد که منابع را به سمت تمام فعالیتها گسیل دهد. بیمه انباری از نقدینگیهای خرد جامعه هستند که در مواقع اضطراری به کمک جوامع میآیند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: سیل سال ۹۸ نشان داد در اماکن و مناطقی که از پوشش بیمه بهرهمند بودند، کمترین تعلل در دریافت خسارت صورت گرفت و بیمهشوندگان خسارات خود را در کمتر از یک هفته دریافت کردند.
او ادامه داد: باید به نقطهای از حمایت برسیم که دولتها دست از بسیج عمومی و کمکرسانیهای جزئی برداشته و صنعت بیمه حمایتگر آن باشد.
دژپسند ادامه داد: دولتها باید در تشکیل صندوق حوادث طبیعی تلاش کنند تا مردم به هنگام بروز حوادث نگرانی نداشته و به این صندوق مراجعه کنند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: هم اکنون ضریب نفوذ ما در ۶ سال گذشته رشد خوبی را داشته است، اما نمیگوییم جایگاهمان نیز مناسب بوده چرا که در برنامه ششم توسعه ضریب نفوذ ۷ درصد برآورد شده است هرچند در آن زمان نیز این میزان را زیادی بزرگ بیان کرده بودیم، اما مجلس این درصد را تصویب کرده بود.
او ابراز کرد: یکی دیگر از بحثهای مطرح شده در صنعت بیمه مشارکت بخش خصوصی است یعنی میتوانیم ادعا کنیم که در صنعت بیمه فقط یک شرکت است که تحت حفاظت دولت و سهامدار آن دولت است. بیمه البرز نیز که ۲۰ درصد سهم آن دولتی است یک بار عرضه شده و در مرحله دوم عرضه خواهد شد تا این شرکت نیز خصوصی شود.
دژپسند در پایان گفت: یکی دیگر از ویژگیهایی که در قسمت بیمه مورد توجه قرار دارد این است که بیمه در کشور ما به بلوغ کافی رسیده و با وجود تحریمها توانایی پوشش اتکایی از طریق شرکتهای داخلی را داراست.
انتهای پیام /