سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت وگو با شبکه ان.اچ.کی ژاپن؛

عراقچی: ایران مخالف اعزام نیرو‌های نظامی ژاپن به خاورمیانه است

معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت:ایران اعتقاد ندارد که هرگونه حضور نیرو‌های خارجی در منطقه به تقویت ثبات، امنیت یا صلح کمک خواهد کرد.

به گزارش  حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،‌ سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه که به عنوان نماینده ویژه رییس جمهوری اسلامی ایران به توکیو سفر کرده است با طرح ژاپن برای اعزام نیرو‌های دفاع از خود به خاورمیانه به منظور کمک به تضمین ایمنی کشتیرانی برای شناور‌های تجاری مخالفت کرد.

 «سید عباس عراقچی» در گفت وگو با «ان. اچ. کی» تلویزیون دولتی ژاپن که امروز چهارشنبه منتشر شد، گفت: ایران منتظر تصمیم نهایی ژاپن است، اما اعتقاد ندارد که هرگونه حضور نیرو‌های خارجی در منطقه به تقویت ثبات، امنیت یا صلح کمک خواهد کرد.

عراقچی یادآور شد که در ملاقاتی با «شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن موضع ایران را به او ابلاغ کرده است.

معاون وزیر خارجه ایران در دیدار با آبه، مواضع جمهوری اسلامی ایران در برجام را تشریح و اعلام کرد در صورت برداشته شدن تحریم ها، ایران آمادگی دارد به اجرای کامل برجام بازگردد.

عراقچی با اشاره به طرح صلح هرمز که از سوی رئیس جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل ارایه شد گفت: ایران به منظور حفظ امنیت و صلح و ثبات در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز، همه کشور‌هایی را که از تحولات خلیج فارس و تنگه هرمز متأثر می‌شوند به حمایت از ائتلاف امید یعنی" ابتکار صلح هرمز" دعوت می‌کند.

او از سفر آبه به ایران به عنوان یک نقطه عطف در روابط دو کشور یاد کرد و گفت: در این رابطه با توجه به نقش منحصر بفردی که ژاپن دارد ما آماده همکاری و رایزنی‌های بیشتر با توکیو در این زمینه هستیم.

 «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن نیز در این دیدار تاکید کرد ژاپن کماکان از برجام حمایت می‌کند و برای حل مشکلات این قرارداد بین المللی به نقش دیپلماتیک خود ادامه خواهد داد.

 عراقچی در ادامه گفت وگو با تلویزیون ژاپن افزود سیاست‌های ایالات متحده آمریکا ریشه تشدید تنش در خاورمیانه است.

او ایالات متحده آمریکا را به دلیل اعمال حداکثر فشار بر ایران و خروج از توافقنامه هسته‌ای ۲۰۱۵ مورد انتقاد قرار داد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.