او افزود: هدف از برگزاری این دورهها، کادرسازی و تربیت نیروی قرآنی نوجوان و جوان جهت ادامه فعالیتهای قرآنی در این مجموعه است.
مدیر واحد تخصصی قرآن و عترت کانون فرهنگی و هنری اندیشه ارشاد نهاوند با بیان اینکه یکی از فعالیتهای شاخص این مجموعه، تشکیل «مجمع قاریان نوجوان و جوان» است، اضافه کرد: اولین فعالیت این مجمع در ده شب نخست ماه محرم در هیئت مسجد امیرالمومنین (ع)، هیئت فاطمیون و هیئت مسجد روستای جهانآباد بود.
بحیرایی با اشاره به اینکه در این برنامه هر شب، سه قاری همزمان به صورت مجزا در این مساجد به تلاوت میپرداختند، گفت: در مجموع ۳۰ قاری در آن ایام به تلاوت آیات انتخابی و متناسب با آن شب میپرداختند.
اوبا بیان اینکه برگزاری کرسیهای ثابت قرآن کریم از دیگر برنامههای این مجموعه است، گفت: کرسی و جلسات ثابت قرآن، روزهای دوشنبه پس از نماز مغرب و عشا در مسجد امیرالمومنین (ع) شهرک طالقانی نهاوند برگزار میشود.
مدیر واحد تخصصی قرآن و عترت کانون فرهنگی و هنری اندیشه ارشاد نهاوند با اشاره به اینکه برگزاری و راهاندازی این کرسیهای تلاوت از ۲۰ آبان آغاز شده است، افزود: در این جلسات قرآن، دو قاری ممتاز در هر هفته به تلاوت آیات میپردازند، روحانی و امام جماعت مسجد نیز پس از اتمام تلاوت، به تفسیر آیات میپردازد.
بحیرایی ادامه داد: برگزاری جلسات قرآن در کادرسازی و استفاده از ظرفیت جوانان در امور مختلف جامعه است بسیار مهم و موثر است که این مهم از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب نیز هست.
مدیر کانون قرآن و عترت نهاوند ابراز کرد: به دنبال آن هستیم تا طرح یکسان سازی تلاوتهای اذانگاهی را با پرورش نیروهای جوان قرآنی درسطح شهرستان اجرایی و عملیاتی کنیم.
او گفت: مسئولان فرهنگی، هیئت امناهای مساجد و بقاع متبرکه، فعالان قرآنی، اساتید و قاریان و حافظان قرآن طبق سخن رهبری موظف هستند، جلسات و کرسیهای قرآن را در هر سطح و منطقهای برگزار کنند.
بحیرایی ادامه داد: متولیان و فعالان در حوزه قرآن باید فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص، آتش به اختیار، کادرسازی و استفاده از ظرفیت جوانان در امور مختلف را فصلالخطاب قرار داده و با تمام توان در این عرصه تلاش کنند.
انتهای پیام/ب