او بیان کرد: باید مصوبهای از شورای آموزش و پرورش بگیریم تا مربیان آموزشهایی را به دانش آموزان اتباع بیگانه ارائه دهند تا این پدیده را به فرصت تبدیل کنیم و در آینده زندگی بهتری داشته باشند.
فصیحی هرندی در مورد ساماندهی متکدیان هم بیان کرد: طرح جمع آوری متکدیان در رفسنجان در حال اجرا است و خوشبختانه با اجرای این طرح در رفسنجان تعداد متکدیان یافته است.
او بیان کرد: متکدیان اگر بعد از جمع آوری رها شوند دوباره به منجلاب اعتیاد گرفتار میشوند لذا بهتر است متکدیان جمع آوری شده به مراکز ترک اعتیاد معرفی شوند تا با ترک اعتیاد به آغوش گرم خانواده برگردند.
فاطمه ریاحی فعال اجتماعی هم در این نشست گفت: دوره ۲ هفته کمپ ترک اعتیاد برای متکدیان جمع آوری شده مفید نیست باید بیشتر در کمپ نگهداری شوند تا ریشه گرفتار شدن در این دام خانمانسوز را بررسی و برای ان راه حلی پیدا کنیم.
محمد مختاری معاون خدمات شهری شهرداری رفسنجان هم در این جلسه بیان کرد: نیاز است فضای مجازی، آموزش و پرورش و رادیو و رسانهها برای فرهنگسازی زندگی قانونمندانه اتباع بیگانه و ساماندهی متکدیان تلاش کنند.
شهردار رفسنجان هم در این نشست با اشاره به اینکه گرمخانه برای متکدیان رفسنجان احداث میشود، گفت: متکدیان هم مانند سایر اقشار نیاز به حمایت دارند تا به زندگی عادی خود برگردند.
محمدرضا عظیمی زاده به وجود اتباع بیگانه در این شهرستان اشاره و تصریح کرد: شهرنشینی با شهروندی فرق میکند، اتباع بیگانه باید با قاعده شهرنشینی آشنا شوند.
انتهای پیام/س