او افزود: این قانون در حمایت از معلولان بسیار جامع بوده و در برگیرنده تمام خدمات آموزشی، فرهنگی، معیشتی، اشتغال و... برای معلولان است.
الهی تبار بیان کرد: به دنبال تصویب این قانون در حال حاضر آیین نامههای آن توسط دولت در حال ابلاغ به دستگاههای مختلف است و اجرای مناسب آن میتواند خدمات رسانی به جامعه معلولان را هدفمند کند.
او یادآور شد: در استان نیز باید سعی کنیم از ظرفیتهای این قانون حداکثر بهره را برای خدمات رسانی به مددجویان معلول داشته باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در ادامه به تشریح خدمات به جامعه معلولان استان پرداخت و افزود: خوشبختانه در حال حاضر بحث مسکن خانوارهای دارای دو معلول و بالاتر بسته شده و به همت خیرین مبالغ خوبی برای ساخت مسکن آنها جمع آوری شده است.
او افزود: در بحث تامین جهیزیه مددجویان نیز باز هم به همت خیرین اقدامات خوبی صورت گرفته و در مجموع امسال ۱۶۰۰ جهیزیه برای خانوارهای تحت پوشش بهزیستی و مددجویان کمیته امداد توسط خیرین و بخشی هم از کمکهای دولتی تامین میشود.
الهی تبار در بخش دیگر سخنانش به اقدامات صورت گرفته در بحث پیشگیری از معلولیت در کشور اشاره کرد وافزود: یکی از اقدامات مهم در این زمینه بحث "غربالگری ژنتیکی" است که کار بسیار بزرگی است و به خانوادهها قبل از به دنیا آمدن فرزندانشان مشاورههای لازم را میدهد که ورودی افراد معلول جدید به جامعه را کم کند.
او افزود: دیگر اقدام موثر در این زمینه بحث کاهش تصادفات جادهای است که از سال ۱۳۸۴ تاکنون سیر کاهشی به خود گرفت و از ۲۷ هزار کشته در آن سال در حال حاضر به حدود ۱۳ تا ۱۴ هزار کشته رسیده ایم که باز هم زیاد است و باید این روند کاهشی با سرعت بیشتری ادامه داشته باشد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه در پایان به توانمندیهای جامعه معلولان اشاره کرد و گفت: در گذشته معلولان از چشم جامعه مغفول میماندند، اما امروزه آنها به همت توان بلند خود در بسیاری عرصههای ورزشی و علمی ورود کرده و اقدامات خوبی انجام داده اند و اکنون برخی از آنها به افتخار کشور تبدیل شده اند.
انتهای پیام/ز