رضا عزتیان رئیس اداره مراکز جمعی بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: امروزه میزان مسافرتهای مردم از طریق هواپیما افزایش پیدا کرده و یکی از مسائل مهم، ارتقاء کیفیت تغذیه در سفرهای هوایی است.
او ادامه داد: با بهبود تغذیه و غذای سرو شده در سفرهای هوایی تاثیر خوبی بر تغذیه سالم مردم و مسافران خواهیم گذاشت. البته باید بگویم که به طور کلی تغذیه در سفرهای هوایی بر مبنای پروتکلهای بین المللی سازمان هوانوردی و حتی بهداشت جهانی است و هر نوع دستورالعملی در خصوص تغذیه هنگام سفرهای هوایی باید بر اساس پروتکلهای ایکائو باشد.
عزتیان تاکید کرد: ارتقای سواد سلامت کارکنان هواپیما باعث بهبود وضعیت سلامت مسافران میشود به طوری که با کاهش مواد قندی در هنگام
سفرهای هوایی و کاستن میزان نمک مواد غذایی سرو شده سبب ارتقاء سلامت مسافران میشود.
رئیس اداره مراکز جمعی بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد: مصرف شیر و لبنیات تاثیر زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و برای مقابله با آلودگی هوا تاثیر مثبتی دارد.
او افزود: یک رژیم غذایی سالم و کامل نقش مهمی در پیشگیری از بروز بیماریهای مختلف به ویژه آنفلوانزا دارد، اما این موضوع در کنار انجام یک سری نکات بهداشتی به سادگی انجام پذیر است.
عزتیان با اشاره به اینکه شیوع بیماری آنفلوانزا از طریق هوا انجام میشود، گفت: افراد به ویژه گروههای پر خطر باید قبل از مصرف مواد غذایی دست و صورت خود را به طور کامل شستوشو دهند و برای بهبود بنیه بدن و توان برای مقابله با بیماری آنفلوانزا افراد نباید از مصرف ویتامین C غافل شوند. زیرا این ویتامین کمک به سزایی به تقویت سیستم دفاعی بدن میکند.
رئیس اداره مراکز جمعی بهبود تغذیه وزارت بهداشت یادآوری کرد: برای پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزا میوه و سبزیجات را باید جزء سبد غذایی روزانه خود در زمان شیوع این بیماری قرار داد، زیرا این مواد مقاومت بدن را افزایش میدهند.