شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد اتخاذ برخی شیوهها در زندگی میتواند منجر به کنترل علائم آسم و کاهش ابتلا به حملات شدید شود. در اینجا ۵ پیشنهاد برای رسیدن به این هدف مطرح شده است:
مصرف زنجبیل: پژوهشها نشان میدهد که داروهای آسم منجر به ریلکس شدن عضلات موجود در مجاری تنفسی میشود، این داروها بتا آگونیست نامیده میشوند. تحقیقات اخیر حاکی از آن است که زنجبیل نیز فرآیند مشابهی را بر روی مجاری تنفسی انجام میدهد. بافتهایی که در معرض زنجبیل خالص قرار میگیرند کمتر منقبض میشوند و بیشتر در حالت آرامش قرار دارند.
اسیدهای چرب امگا ۳: در بیماران مبتلا به آسم که رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ را دنبال میکنند، افزایش کیفیت زندگی با تکیه کمتر بر داروهای ضد آسم گزارش شده است. گردو، ماهی آزاد و دانههای کدو تنبل، سرشار از این نوع چربیها هستند.
ویتامین ب ۶: این ویتامین که با عنوان پیریدوکسین شناخته شده، بخصوص برای افراد مبتلا به آسم که به استروئیدها وابسته هستند، مفید است. افزودن مکمل ویتامین ب ۶ به رژیم غذایی بیماران وقوع حملههای آسمی را کاهش میدهد. از منابع ویتامین ب ۶ میتوان سیب زمینی، غلات صبحانه، نان، گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ، انواع لوبیاهای پخته، موز، مغزها و دانهها خصوصا دانه آفتاب گردان را نام برد.
یوگا: مطالعات متعدد نشان داده است که نفس کشیدن عمیق حین یوگا، منجر به بهبود علائم آسم و کاهش حملات مکرر در این بیماری میشود. تمرینات یوگا شامل تمرکز بر تنفس عمیق و طولانی مدت برای بهبود جریان هوا است.
ویتامین سی: تحقیقات نشان داده است که یک رژیم غذایی سرشار از ویتامین سی خس خس سینه در کودکان مبتلا به آسم را کاهش میدهد. علاوه بر این، مصرف ویتامین سی میتواند در کاهش خطر ابتلا به انقباض برونش ایجاد شده بواسطه فعالیتهای ورزشی موثر باشد
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/