او ادامه داد: وزارت بهداشت در هر استان بیمارستانهای خاصی را جهت بستری بیماران مبتلا به عارضه آنفلوانزا در نظر گرفته است و معاونتهای درمان دانشگاههای علوم پزشکی در سراسر کشور بیماران را در صورت نیاز به این مراکز درمانی ارجاع میدهند.
جهانپور تأکید کرد: در حدود ۹۵ درصد از بیماران مبتلا به بیماری آنفلوانزا نیازمند بستری در بیمارستانها و مراکز درمانی نیستند و قرار نیست که هر بیماری در بیمارستان به دلیل ابتلا به این بیماری بستری شود.
مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تنها بین ۲ تا ۵ درصد بیماران مبتلایان به آنفلوانزا نیازمند بستری در بیمارستانها هستند، بیان کرد: بیشتر بیماران مبتلا به آنفلوانزا با استراحت در منزل و درمانهای ساده بهبود پیدا میکنند.
او افزود: افراد مبتلا به بیماری آنفلوانزا برای ویزیت و معاینه میتوانند به پزشکان عمومی و خانواده مراجعه کنند. در صورت نیاز این افراد جهت انجام معاینات تخصصیتر به بیمارستان ارجاع داده میشوند. اگر نیاز به بستری شدن باشد این بیماران به مراکز درمانی از پیش تعیین شده و مشخص منتقل میشوند.
بیشتر بخوانید: تزریق واکسن آنفلوانزا در کشورهای غربی و اروپایی ممنوع است؟
جهانپور یادآوری کرد: ظرفیت پذیرش بستری ویژه بیماران مبتلا به بیماری آنفلوانزا مشخص است و در بیمارستانهای هر استان تختهایی ویژه آن در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/