به گفته محققان، افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب بهبود حساسیت انسولین و کاهش میزان ورود قند به جریان خون میشود.
مطالعات نشان میدهد دارچین با اختلال در آنزیمهای مختلف هضم، میزان گلوکز (قند) ورودی به جریان خون را کاهش میدهد. این روند موجب کُندشدن روند تجزیه کربوهیدراتها در دستگاه گوارش میشود. زمانیکه کربوهیدراتها تجزیه میشوند، تبدیل به قند قابل هضم میشوند، سپس وارد جریان خون شده و میزان قندخون را افزایش میدهند.
دارچین از طریق کُندکردن روند تجزیه و جذب کربوهیدراتها به کنترل میزان قندخون کمک میکند.
نتایج تحقیق اخیر نشان میدهد این عملکرد دارچین ناشی از وجود دو آنزیم است: α-amylase لوزالمعدهای و α-glucosidase روده ای. این دو آنزیم، فعالیت انسولین را تقلید کرده و موجب میشوند جذب گلوکز از طریق سلولها کُند شود.
به گفته محققان، دارچین میتواند قندخون در حالت ناشتا را ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش دهد.
محققان توصیه میکنند مصرف روزانه یک گرم دارچین میتواند به افزایش حسایست انسولین و کنترل بهتر دیابت نوع۲ کمک کند. همچنین میتواند موجب کاهش میزان کلسترول بد بدن در مدت ۴۰ روز بعد از مصرف توسط افراد دیابتی میانسال شود.
منبع: مهر
انتهای پیام/