رئیس کلانتری ۱۱۱ هفتچنار با اشاره به حساسیت موضوع و اینکه توزیع مواد غذایی فاسد سلامت شهروندان را به مخاطره میاندازد، افزود: بلافاصله تیمی از مأموران کلانتری به نشانی اعلامی اعزام و به بررسی موضوع پرداختند.
وی تصریح کرد: با حضور مأموران در محل مشخص شد که مالک قصابی از یخچالهایی برای نگهداری گوشتها استفاده میکند که دما مناسبی برای نگهداری آنها نبوده و موجب شده که گوشتهای داخل یخچالها فاسد شود.
این مقام انتظامی افزود: در گام بعدی مشخص شد که مالک قصابی در زیرزمین محل سکونتش، طیور زنده نگه میدارد و با ذبح غیربهداشتی و نگهداری آنها در زیرزمین، گوشتهای غیربهداشتی را به اهالی محل توزیع میکند.
زمانیان خاطرنشان کرد: علاوه بر گوشتهای فاسد، در زیرزمین محل وی، مقداری ضایعات گوسفندی و لوازم تهیه غذای فست فودی وجود داشت که نشانگر این بود متهم این ضایعات را برای تهیه مواد غذایی فست فودی مصرف میکند.
رئیس کلانتری ۱۱۱ هفتچنار بیان کرد: در گام بعدی تحقیقات مشخص شد که پسر این خانواده دارای مغازه ساندویچی است و با همکاری پدرش مواد غذایی فست فودی مانند همبرگر را از ضایعات گوسفندی تهیه میکند.
وی با اشاره به حضور نماینده دامپزشکی استان تهران در محل و کشف ۴۰۰ کیلو گوشت فاسد و ضایعات گوسفندی یادآور شد: این پدر و پسر در همان بازجویی اولیه به جرایم ارتکابی اعتراف کرده و در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/