سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترامپ سیاست تعرفه‌‌ای را موفقیت‌آمیز خواند

رئیس‌جمهور آمریکا در توئیتی مدعی شد از زمان اعمال تعرفه در اول مارس ۲۰۱۸، بازار‌های آمریکا ۲۱ درصد رشد داشته‌اند و این کشور مقادیر زیادی پول بدست آورده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پیامی در صفحه توییتر خود نوشت: «از زمان اعمال تعرفه در اول مارس ۲۰۱۸، بازار‌های آمریکا ۲۱ درصد رشد داشته‌اند و آمریکا مقادیر زیادی پول بدست آورده است و بخشی از آن را به کشاورزان پرداخت کردیم که بخاطر اقدامات چین متضرر شده بودند.»

دونالد ترامپ همچنین در چندین توئیت محدودیت‌های تجاری علیه کشور‌های آمریکای لاتین از جمله برزیل و آرژانتین را اعلام کرد و از فدرال رزرو خواست نرخ بهره را به منظور تضعیف دلار کاهش دهد تا سود تولیدکنندگان آمریکایی تامین شود و کالا‌های آن‌ها در تجارت خارجی ارزان‌تر به فروش برسد.

ترامپ در این توئیت‌ها از کاهش زیاد ارز‌های کشور‌های آمریکای لاتین ابراز نگرانی کرد و مدعی شد بخش کشاورزی آن‌ها تهدید بزرگی برای کشاورزان آمریکایی محسوب می‌شود.

ترامپ در توئیتر خود نوشت: فدرال رزرو باید به گونه‌ای عمل کند که سایر کشور‌ها که تعدادشان نیز بسیار است دیگر نتوانند از دلار قدرتمند ما بهره ببرند و ارزش ارز خود را پایین بیاورند. این امر کارِ تولیدکنندگان و کشاورزان ما را برای صادرات تولیداتشان بسیار سخت می‌کند. نرخ بهره را کاهش بده فدرال رزرو!

این بیانیه ترامپ علی‌رغم آن صادر می‌شود که پیشتر تلاش شده بود روابط تجاری مشترک میان آمریکا و برزیل برگزار شود. در حال حاضر، دو طرف در حال مذاکره برای رفع موانع تجاری هستند. در سال ۲۰۱۸ که ترامپ تعرفه فولاد را ۲۵ و آلومینیوم را ۱۰ درصد افزایش داد دو کشور برزیل و آرژانتین معافیت تجاری دریافت کردند، اما این بار به نظر می‌رسد آن‌ها با یک واکنش محافظه کارانه از سوی واشنگتن روبرو شده اند.

درحال حاضر، برزیل با ۱۲ درصد صادرات فولاد به آمریکا در مقام سوم صادرکنندگان این فلز به این کشور قرار دارد و کانادا با ۲۰ درصد و مکزیک با ۱۳ درصد به ترتیب در مقام اول و دوم صادرکنندگان هستند. در این میان آرژانتین تنها ۰.۵ درصد از فولاد وارداتی آمریکا را تامین می‌کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.