سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گردشگری غذا در بستر بومگردی اردبیل معرفی می‌شود

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: گردشگری غذا با همکاری فعالان این بخش وارد فاز عملیاتی شده است و توسعه این حوزه در بستر بومگردی اردبیل انجام خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، صغری فرشی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل امروز در جلسه با فعالان صنایع غذایی در نگارخانه شاه اسماعیل صفوی، گفت: فرهنگ و آداب و رسوم و به تبع آن تنوع غذایی ما در کشور بسیار جذاب و قابل عرضه برای گردشگران خارجی است.

او بیان کرد: لازم است فعالان صنایع غذایی به ویژه رستوران‌های سنتی و بین راهی در معرفی غذا‌های بومی و محلی استان اردبیل به گردشگران تلاش بیشتری داشته باشند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل ادامه داد: در این حوزه از پیشنهادات و طرح‌های فعالان صنایع دستی برای تعریف رویداد‌های مرتبط با گردشگری غذا در زمستان بیدار حمایت می‌کنیم.

مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل نیز در این جلسه، بیان داشت: آماده برگزاری کلاس‌های تخصصی برای گردشگری غذا در استان اردبیل هستیم.

محمد پورقلی افزود: در سطح استان بیش از ۱۹۸ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای وجود دارد که ۲۳ آموزشگاه مجوز برگزاری آموزش تهیه غذا را دارد.

مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل تصریح کرد: از این میزان ۷ آموزشگاه به صورت اختصاصی به این موضوع پرداخت می‌کنند که با این ظرفیت قادر به برگزاری کلاس برای بیش از ۲ هزار نفر دوره وجود دارد.

انتهای پیام/ع

برگزاری کلاس های تخصصی برای گردشگری غذا در استان اردبیل

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.