رئیس اتحادیه املاک استان تهران افزود: خوشبختانه با کنترل و نظارتی که در بازار مسکن صورت گرفته است و باتوجه به آنکه این بازار گنجایش افزایش قیمت را ندارد، تغییری در قیمتهای واحدهای مسکونی ایجاد نشده است.
خسروی گفت: در سال گذشته بازار مسکن شاهد رشد صددرصدی قیمتها بوده است، بنابراین متقاضیان این بازار دیگر قدرت خریدی برای واحدهای مسکونی با قیمت بالاتری را ندارند، بنابراین ما تا پایان امسال شاهد هیچ افزایش قیمتی در خرید و فروش واحدهای مسکونی نخواهیم بود.
او با اشاره به اینکه در چند سال گذشته تجربه افزایش قیمت بنزین را داشتهایم، گفت: در آن دوره هم به دلیل رشد قیمتی که در بازار مسکن ایجاد شده بود، افزایش قیمتها تأثیری در این بازار نگذاشت بنابراین مردم نگران افزایش قیمت نباشند.
رئیس اتحادیه املاک استان تهران تصریح کرد: بازار مسکن در سال ۹۹ متناسب با نرخ تورم دچار نوساناتی خواهد شد که تجربه نشان داده است افزایش قیمتها در بازار مسکن حتی پایینتر از نرخ تورم خواهد بود.
خسروی یادآور شد: اگر در سال آینده افزایش قیمتی در بازار مسکن ایجاد شود، برابر با نرخ تورم طبیعی است که البته باتوجه به شرایط اقتصادی ایجاد شده، این افزایش قیمت پایینتر از حد نرمال خواهد بود.
او با اشاره به افزایش ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومانی قیمتها در واحدهای مسکن مهر پردیس هم، گفت: متقاضیان این واحدها عاقلتر از دلالان هستند و طبق آماری که به ما ارائه شده، متقاضی برای خرید این واحدها مراجعه نکرده است.
رئیس اتحادیه املاک استان تهران افزود: خوشبختانه اینبار هم تیر دلالان به سنگ خورد و خبری که برای افزایش ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومانی قیمتهای واحدهای مسکن مهر پردیس منتشر شده بود، شایعه بوده است.
خسروی افزود: هماکنون شرایط بازار مسکن به ویژه در تهران روند روبه ثباتی دارد و تا پایان سال تغییری در این بازار ایجاد نمیشود.
انتهای پیام/
الان تبلیغ افزایش مسکن میدن خونه هایی دستشون باد کرده بندازن مردم
نقش قوه قضائیه در احتکار مسکن به دلیل وجود مافیای قدرتمند بسیار کمرنگ است .
حتی در ابتدای انقلاب هم بنا بود با چنین نوع احتکاری برخورد شود اما اصحاب ثروت به مقابله با آن پرداختند.
همچنین یکی از روشهای بسیار متعارف قدیمی پولشویی این است که افرادی که از راه خلاف پولهایی به دست می آورند برای اینکه پولهای خود را تمیز کنند اقدام به خرید ملک می نمایند و بعد با فروش این املاک پولهای آنها به صورت قانونی وارد حساب ها می شود؛ امری که امروزه ظاهرا در ایران هم متعارف شده.
البته مساله ای که در ایران متعارف شده این است که برخی هم پول های خود را از بانک ها بیرون می کشند و برای حفظ ارزش آن اقدام به خرید ارز و طلا و ملک می نمایند و در سیستم اقتصادی کشور اخلال ایجاد می کنند.
اگر حکومت با اخلال گران در بازار ارز و سکه برخورد می کند باید همان برخورد را با اخلال گران بازار ملک و یا هر بازار دیگری هم انجام دهد.
اینها زنجیره وار به هم متصل هستند.
واقعا این حرفارو خودتون باور میکنین
حالا برفرضم که درست باشه یعنی سال بعد چه خبر بشه دیگه