سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری باعنوان "حراج جمعه سیاه "

معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: هر سال در روز‌های حوالی بلک فرایدی شاهد شکایت قابل توجهی از مردم به خاطر کلاهبردار‌های صورت گرفته در خصوص پرداخت بهای کالای مورد نظر و عدم دریافت کالا یا تقلبی بودن کالای تحویلی به آن‌ها هستیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ رامین پاشایی در تشریح این خبر اظهار داشت: احتمالاً این روز‌ها با آگهی‌هایی با عناوین مختلف و مرتبط با حراجی بزرگ دوم و سوم آذرماه (بلک فرایدی) مواجه شده باشید، " پیشنهاد‌های ویژه و تخفیف‌های باور نکردنی، سادگی در خرید، قابلیت‌های مقایسه کالا با کالا‌های مشابه و ... " از جمله مطالبی است که در فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی به آن پرداخته شده است.

وی ادامه داد: تبلیغات فریبنده‌ای در جهت ارائه خدمات و فروش کالا با قیمت‌هایی پایین‌تر از قیمت‌های واقعی و ارسال رایگان صورت می‌گیرد این در حالی است که طی این سال‌ها استفاده از شیوه فروش بلک فرایدی به برخی از فروشنده‌ها کمک کرده تا بتوانند کالا‌های قدیمی خود را به راحتی بفروشند.

معاون اجتماعی پلیس فتا با اشاره به اینکه طراحی درگاه‌های جعلی که در اصطلاح به آن فیشینگ گفته می‌شود، در روز‌های منتهی به بلک فرایدی از شگرد‌های مهم مجرمان سایبری است، عنوان کرد: هر سال در روز‌های حوالی بلک فرایدی شاهد شکایت قابل توجهی از مردم به خاطر کلاهبردار‌های صورت گرفته در خصوص پرداخت بهای کالای مورد نظر و عدم دریافت کالا یا تقلبی بودن کالای تحویلی به آن‌ها هستیم.

سرهنگ پاشایی ادامه داد: افراد سودجو با سوءاستفاده از اعتماد هموطنان و با برپایی سایت‌های جعلی و تقلبی، اعتبار دیگر فروشگاه‌های اینترنتی که دارای فعالیتی سالم هستند را زیر سوال می‌برند و از مردم عزیز هم کلاهبرداری می‌کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: این صفحات جعلی از نظر ظاهری کاملاً به درگاه اصلی شبیه بوده و به راحتی اعتماد کاربر را مبنی بر ورود اطلاعات بانکی جلب کرده و شماره کارت، رمز دوم، cvv۲ و تاریخ انقضاء کارت بانکی را به سرقت برده و در فرصتی مناسب اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب بانکی قربانی می‌کند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه تنها تفاوت سایت‌های اصلی با سایت‌های جعلی و فیشینگ شده در آدرس سایت است، افزود: آدرس این‌گونه سایت‌ها دارای تفاوتی بسیار ناچیز همانند کم و زیاد یا جابجا کردن حروف، حذف یا افزودن کاراکتر‌هایی همچون (-)، (_)، () و... است بنابراین همواره باید سعی شود آدرس توسط خود کاربر تایپ شود و از رفتن به لینک‌هایی که در کانال‌ها، گروه‌ها و شبکه‌های اجتماعی ارائه می‌شود، خودداری شود.

براساس گزارش سایت پلیس، سرهنگ پاشایی با تاکید بر خرید‌های اینترنتی شهروندان از فروشگاه‌های دارای ENAMAD، خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس www. Cyberpolice.ir مرجعی کامل از مطالب آموزشی بوده و هموطنان می‌توانند با مراجعه و بازدید از قسمت‌های مختلف سایت، اطلاعات لازم را دریافت و در بخش مرکز امداد و فوریت‌های سایبری، راهنمایی‌های مورد نیاز را کسب کنند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.