وی ادامه داد: پروژههای تعریف شده در برنامه توسعه و عمران موسسه بهمن سبز در سه اولویت طراحی و تعریف شدند که پروژههای اولویت اول تا نیمه نخست سال ۹۹، اولویت دوم تا نیمه دوم سال ۹۹ و اولویت سوم تا پایان نیمه نخست سال ۱۴۰۰ به اتمام خواهد رسید.
او با بیان اینکه سینماها بر اساس شاخصها و معیارهای مشخص اولویت بندی شدند، خاطرنشان کرد: اولویت بندی این پروژهها بر اساس ضرورتهای زمانی و موقعیتی تنظیم شده که توسط تیم تحقیقات و کارگروه پژوهشی بهمن سبز و سازمان سینمایی حوزه هنری صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: شرایط فرهنگی و اجتماعی استان، تعداد و کمیت سالنهای سینما از جمله شاخصهای مهم و راهبردی در این فازبندی بوده است. ابتدا روی سینماهایی کار کردیم که سودآور نبوده و ضرر ده بودهاند و از لحاظ شرایط فیزیکی و بحث مقاوم سازی و تجهیزات نمایشی بروز نبودند؛ بویژه استانهایی که یک سالن سینما را به عنوان تنها مرکز فرهنگی خودشان داشتند و به همین دلایل جزو اولویت یک ما محسوب شدند.
وی افزود: این ۱۶۱ پرده جزو اولویت یک ما هستند و اولویت دو و سه هم داریم که شامل پردیسهای چند سالنه و مجتمعهای چند منظوره در قالب اماکن فرهنگی و تجاری محسوب میشوند.
رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری تاکید کرد: اولویت اول ما تا پایان شهریور ۱۳۹۹ است که بخشی از آنها شروع شده و حتی بعضی از آنها هم تمام شده است. مانند پروژه «سینما سپهر ساری» که بیشتر از چهار هفته است که به بهره برداری رسیده و بازسازی سالنهای جدید آن از به زودی آغاز میشود. یادآوری میکنم که از جدول زمان بندی در حالت کلی آن جلوتر هستیم.
وی به چگونگی ساخت پردیسها اشاره کرد و گفت: این ۱۰ پردیس فعلاً در مرحلهای است که به ما زمین اختصاص داده شده است؛ مانند سینماهای استان کرمانشاه، قزوین، زنجان، یزد و چند استان دیگر که ملکهای بلااستفادهای بودهاند و در گذشته کاربری سینما داشتهاند. این سینماها تبدیل به پردیس خواهند شد و تا پایان اولویت سه این طرحها عملیاتی و افتتاح میشوند.
حمزه زاده تصریح کرد: با احتساب این پردیسها در کنار سالنهای سینمایی، در مجموع ۲۹۲ پرده نمایش تا پایان اولویت سوم طرح توسعه و عمران موسسه بهمن سبز به ظرفیت اکران سینماها اضافه خواهیم کرد.
مدیر سازمان سینمایی حوزه هنری همچنین نوید داد: خبر خوب دیگر این است که در این میان قطعاً پروژههایی پیش میآید و شرایطی ایجاد میشود که ما حتی از ۲۹۲ سالن هم فراتر میرویم؛ زیرا تعدادی سینما وجود دارد که در این فازبندی- یک و دو و سه- تعریف شده نیستند. مثل سینمای شهر بجنورد در خراسان شمالی؛ یا ۱۲ پردهای که قرار است به مجموعه سینمایی آزادی اضافه شود و جزو این طرح توسعه محاسبه نشده است، اما به ظرفیت اکران ما اضافه میشوند.
وی اضافه کرد: ۸ پرده نمایش سالنهای سینمایی سازمان تبلیغات اسلامی در سطح کشور هم به این آمار افزوده میشوند که جزو طرح جامع «توسعه و عمران» بهمن سبز نیست. اگر بخواهیم این پردهها را هم محاسبه کنیم، درصد اکران ما بیشتر از عددی است که اعلام میکنیم و به بیش از ۳۱۰ پرده سینما میرسد. البته به فراخور فعالیت رقبا هم دستخوش تغییراتی خواهد شد که در مجموع این اقدامات، اتفاقات فرخنده و مبارکی است برای حوزه فرهنگ و سینمای کشور؛ چه توسط حوزه هنری و چه توسط سایر مراکز و بخشهای خصوصی محقق شود.
انتهای پیام/