سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صیادان در انتظار تخصیص سهمیه بنزین

سهمیه بندی و افزایش نرخ بنزین یکی از دغدغه‌هایی است که این روز‌ها صیادان هرمزگانی را نگران کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، سهمیه بندی و افزایش نرخ بنزین یکی از دغدغه‌هایی است که این روز‌ها صیادان هرمزگانی را نگران کرده است.

استان هرمزگان بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ فرورند شناور صیادی دارد که سوخت حدود دو سوم آن‌ها بنزین است و با گذشت بیش از دوهفته از سهمیه بندی بنزین هنوز برای شناور‌های صیادی سهمیه‌ای در نظر گرفته نشده است و تهیه سوخت آزاد هزینه‌های بالایی به صیادان تحمیل کرده است.

مدیرعامل اتحادیه شناور‌های صیادی هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،گفت: صیادان یکی از اقشار زحمت کش در استان هستند و اکنون بیش از ۳ هزار شناور صیادی بنزینی در آب‌های استان فعال است که با توجه به  مصرف بالای بنزین برای آن‌ها سهمیه‌ای درنظر گرفته نشده است.

اسحاق تندرو افزود: این شناور‌ها روزانه حدود ۷۰ لیتر مصرف می‌کنند و خرید سوخت به نرخ ۳ هزار تومان سبب نارضایتی صیادان هرمزگانی از اوضاع معیشتشان شده است.

او در پاسخ به این سوال که آیا تا کنون اقدامی برای عرضه سوخت به نرخ هزار و ۵۰۰ تومان برای صیادان  شده است ،گفت: از همان روز‌های ابتدای سهمیه بندی بنزین درخواست خود مبنی بر لزوم اختصاص سهمیه بنزین ۱۵۰۰ تومانی را به استانداری اعلام کرده‌ایم و این مسئله از سوی استانداری نیز به وزارت کشور اعلام شده است و امیدواریم هر چه سریع‌تر سهمیه سوخت متناسب با نیاز روزانه به صیادان تخصیص داده شود.

او گفت: از زمان افزایش نرخ سوخت قیمت آبزیان حدود ۴۰ درصد افزایش یافته است که البته دلیل اصلی این افزایش نرخ واسطه‌ها هستند و صیادان ماهی را با نرخ مصوب و همانند قبل از افزایش قیمت سوخت به دلالان می‌فروشند و دراین میان سفره مردم از آبزیان خالی‌تر می‌شود که باید به این وضعیت رسیدگی ویژه شود.

اسحاق تندرو با بیان اینکه افزایش نرخ بنزین در میزان فعالیت و اشتغال صیادان تاثیر بسزایی دارد افزود: از مسئولان تقاضا دارم هر چه سریع‌تر در تخصیص سهمیه بنزین برای این بخش اقدام کنند.

استان هرمزگان با داشتن بیش از ۳۰ هزار صیاد و بیش از ۲۴۰ هزار تن صید یکی از مهم‌ترین استان‌های شیلاتی ایران است.

انتهای پیام/ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ahmad
۱۰:۲۱ ۱۱ آذر ۱۳۹۸
باید روحانی استیضاح شود
Vahid
۱۰:۰۳ ۱۱ آذر ۱۳۹۸
همین مشکل هم در سیستان و بلوچستان (مکران) وجود داره قایق های زیادی اینجا صیادی میکنند که اکثرا قایق های کوچک تک سیلندر هیچ سوختی دریافت نمیکنند و از بازار آزاد تهیه میکنند لطفا پیگیر این مسئله هم باشید.
ناشناس
۱۱:۲۰ ۱۱ آذر ۱۳۹۸
بلوچستان اگه جز ایران بود ، اینترنت بهش تعلق میگرفت ، شما دنبال بنزین میگردی ؟