زالی ادامه داد: این مراکز در حد کیفیت بالا و کاملا استاندارد ایجاد میشوند به طوری که هر گونه فعالیت یا فرایندی در بیمارستان یا مراکز درمانی انجام شود، خود جنبه مرجعیت پیدا کند.
او افزود: قربانیان و مصدومان اصلی تصادفات افرادی هستند که ۳ تا ۵ برابر افراد فوتی دچار صدمات شدیدی شدهاند. چرا که این افراد باید بار اقتصادی زیادی را تحمل کنند.
زالی بیان کرد: امروزه پیش بینی شده که به طور متوسط بالای ۸۰۰ هزار تصادف اتفاق میافتد که تمام اینها به دلیل نبود امکانات و جادههای مناسب و عدم تمرکز در رانندگی است. بیش از ۹۰ درصد از مشکلات ایجاد شده در تصادفات در حوزه ارتوپدی قرار میگیرند و این نشاندهنده این است که حوزه ارتوپدی نقش بسیار مهمی را ایفا میکند.
او با بیان این که تا به امروز بیش از ۲۰ هزار تعویض مفصل در بیمارستان اختر انجام شده، افزود: یکی از مشکلات ارتوپدی کشور اتفاق افتادن همزمان آسیبهای سخت و نرم بدنی است. تهیه آنتی بیوتیک، پانسمانها و داروهای مناسب برای درمان بیمارن نشاندهنده تواناییهای این بیمارستان است.
بیشتر بخوانید: افزایش شیوع چاقی در ایران/ ۲۲ درصد پسران زیر سن بلوغ، اضافه وزن دارند
زالی با اشاره به این که یکی از مشکلات اصلی ارتوپدی، جمعیت رو به رشد سالمندی در کشور است، اظهار کرد: سالمند شدن جمعیت مشکلات ارتوپدی زیادی مانند ساییدگی مفاصل و آرتروز را به همراه خواهد داشت.
او در ادامه با بیان اینکه حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد مراجعین به این مجموعه نیازمند خدمات پیچیده هستند، افزود: عوامل دیگری که باید در زمینه ارتوپدی به آنها توجه بسیاری شود مشکلات مادرزادی و توموری است که خوشبختانه با وجود انگیزههای فراوان تا به الان شاهد روند پیشرفت این مجموعه در این زمینه بودهایم.
زالی یادآوری کرد: دانشگاه ما تا پایان شهریور سال ۹۸ بالغ بر ۹۹۰ میلیارد تومان بدهی دارد که ۱۸۰ میلیارد تومان آن مبالغ مطالبات پیمانکاری و ۳۶۰ میلیارد آن بخش دارویی را در برمیگیرد. همچنین ۲۳۰ میلیارد تومان به پرسنل و پزشکان خدوم این دانشگاه بدهکار هستیم که این عدد قابل توجهی است و باید مورد بررسی قرار بگیرد.
او تصریح کرد: ۴۲ درصد این مبالغ تا الان به ما داده شده است که به مطالبات زیر ۵۰ درصد اختصاص داده شد. در بخش اختصاصی آن چیزی که دولت در ابتدای سال ۹۸ برای ما در نظر گرفته است یک هزار و ۳۹۰ میلیون تومان در حوزه درمان است که مجموع خدمات درمانی، آموزشی، پژوهشی را متحمل شدهاند. مشکلات بودجهای و تحریم باعث شد که ما نتوانیم بودجه کافی را دریافت کنیم. اما توانستهایم تا پایان سال ۹۸ حدود ۶۴ درصد به جای ۱۰۰ درصد آن را در این حوزه به کارگیریم.
زالی گفت: حوزه سلامت و درمان به عنوان یکی از نیازهای روزمره مردم بسیار مهم است. امروز اداره سلامت کشور بدون مشارکت و در صحنه بودن خیرین غیر ممکن خواهد بود. خیرین رقیب بخش سلامت کشور نیستند و فعالیت آنها یک فرهنگسازی مناسب است.
او در ادامه گفت: مطمئن هستم با حرکت خوب، هوشمندانه و مدیریت خیرین شاهد اتفاقات خوب در این مجموعه خواهیم بود. حدود ۲ و نیم میلیارد تومان خیرین در این مجموعه سرمایهگذاری کردهاند.
زالی افزود: همکاری ما با شهرداری نسبت به گذشته بیشتر خواهد شد و ما در تلاش بهسازی آسانسور، اتاقهای عمل و قسمتهای دیگر بیمارستان هستیم که در این صورت با وجود داشتن اتاقهای CCU، ICU پزشکان به راحتی میتوانند بیماران خود را درمان کرده و ترخیص کنند.
انتهای پیام /