وی افزود: نمایش «اوردوز» مقوله اعتیاد را در اتمسفری متفاوت و با نگاهی کاملا بدیع و کارشناسی شده واکاوی میکند. لذا تصمیم گرفتم تولید این اثر را با تمام توان در دستور کار قرار دهم. در واقع نگاه متفاوت، زبان طنز و گزنده، قصه و روایتِ تاثیرگذار حامد رحیمی نصر مرا مجاب کرد تا بار دیگر وارد عرصه تهیه و تولید شوم.
اسدی با اشاره به اینکه مقوله اعتیاد بحث روز و تمام نشدنی جامعه است, گفت: پیشگیری از این بلای خانمانسوز بهترین راه پیکار با اعتیاد است که سلاح فرهنگ و هنر را میتوان کشندهترین و دقیقترین اسلحه این پیکار قلمداد کرد. «اوردوز» کمدی گروتسکی است که تمام باورها و دادههای ذهنی را به چالش کشیده است؛ در این نمایش، برای نخستین بار فرد معتادی پس از مرگ، روایتگر ماجرا خواهد بود.
وی با اشاره به موانع و مشکلات مسیر تولید اثر بیان کرد: روند تولید اثر با چندین ماه تمرین مستمر آغاز شد و به موازات آن ساز و کارهای ویژه تبلیغاتی و رسانهای به جهت استقبال مردمی اتخاذ شد. با شروع اجراها دوهفته طوفانی را سپری کردیم و همه روزه کار به فروشِ خارج از ظرفیت کشیده شد؛ اما قطعی اینترنت مشکلات جدی برای جذب مخاطبان و فروش بلیت به وجود آورد. همچنین با توافقی که پیشتر با «معاونت فرهنگی اجتماعی شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه» داشتیم مقرر شد که تبلیغات محیطی در فضای مترو شهری و پخش تیزرهای نمایش روی سکوها و داخل قطارهای شهری انجام شود؛ اما متاسفانه با وجود قول مساعدِ دفتر اجرایی مترو این مهم نیز میسر نشد.
اسدی ادامه داد: اکنون که روزهای پایانی نمایش «اوردوز» را سپری می کنیم در مجموع به وضعیت استانداردی دست یافته ایم که این مهم بیش از هر چیزی مرهون همراهی و همیاری نهادهایی چون «شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران»، پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور و دفتر مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری است.
وی در پایان گفت: طی مذاکرات انجام شده با دست اندر کاران مبارزه با مواد مخدر، پروژه ای به وسعت سراسر کشور در دست اقدام است که به زودی اخبار و دیگر مختصات آن از طریق رسانه های جمعی اعلام می شود.
انتهای پیام/