نویسنده این گزارش در ابتدا مینویسد: «نتایج دو نظرسنجی که به طور جداگانه انجام شده، نشان میدهد که اعتراضات در ایران بسیار متفاوتتر از آن است که ما فکر میکنیم. وضعیت اقتصادی مطلوب نیست، اما اکثر ایرانیها به امنیت کشورشان اهمیت میدهند و اصلا به دنبال برهم زدن آن نیستند».
نویسنده سپس به شرح آنچه در ایران رخ داده میپردازد و مینویسد: «در ۱۵ نوامبر، ایرانیان عصبانی برای اعتراض به اخبار ناگهانی مبنی بر افزایش ۵۰ درصدی قیمت سوخت، به خیابانها آمدند. یک روز بعد، تظاهرات مسالمت آمیز عمدتاً از بین رفت و بجای آن آشوبگران به صحنه آمدند و بانک ها، پمپ بنزین ها، اتوبوسها و سایر املاک دولتی و خصوصی را آتش زدند.»
این گزارش در ادامه به تفاسیر به دور از واقعیت کارشناسان غربی هم کنایه میزند و اعتراف میکند: «مفسران غربی بیهوده سعی کردند تا به اعتراضات در ایران دامن زنند. سوزان مالونی، عضو موسسه بروکینگز، گفته بود که معترضان ایرانی به مشروعیت نظام را هدف قرار دادهاند. فرانسه ۲۴ هم در تیترهای خبری خود این سؤال را میپرسید که آیا این یک انقلاب جدید ایرانی است؟»
این روزنامه آمریکایی در ادامه به واقعیت ماجرا از دید خود میپردازد و مینویسد: «برای تلاش و درک واکنشهای ایران در دوازده روز گذشته، باید به دو نظرسنجی که توسط مرکز مطالعات بین المللی و امنیتی دانشگاه مریلند و همچنین در تورنتو انجام شده، نگاهی بیاندازیم. آنچه از این نظرسنجیها مشخص شده، این است که ایرانیان از رکود اقتصادی ناامید شده اند و ۸۶ ٪ از آنها به طور ویژه مخالف افزایش قیمت بنزین هستند».
آمریکن هرالد تریبون در ادامه گریزی به یک نظر سنجی قدیمی که مربوط به اغتشاشات زمستان ۹۶ است، میزند و مینویسد: «در آن زمان هم با آنکه مردم انتقادات جدیای از وضعیت اقتصادی خود داشتند، ولی حدود ۸۰ درصد از مردم از نظام خود قویا حمایت میکردند».
در بخش دیگری از این گزارش، نویسنده به شانتاژ رسانهای غربیها میپردازد و مینویسد: «اگرچه رسانههای غربی از برخورد خشونتآمیز نیروهای امنیتی ایران با معترضان سخن به میان میآورند، اما ۸۵ درصد ایرانیها موافق بودند که دولت باید در متوقف ساختن اغتشاشگرانی که از خشونت استفاده کرده و به داراییها آسیب میزنند قاطعتر عمل کند.» نویسنده همچنین تصریح میکند که واکنش امنیتی ایران باید متناسب با ناامنیای باشد که تمام منطقه خاورمیانه را فرا گرفته است.
نگارنده مطلب سپس گریزی به جنگ سایبری واشنگتن و تلآویو علیه ایران با ویروس استاکسنت میزند و تاکید میکند که مایه تعجب نیست که ایران بهدلیل مصون ماندن از گزند سایبری آمریکا و انگلیس، در جریان اعتراضات اینترنت را قطع کند.
نویسنده بازهم به نتایج نظرسنجی رجوع و اعتراف میکند که بر اساس نتایج نظرسنجی، ۶۱ درصد ایرانیها موافق حفظ نیروهای نظامی ایران در سوریه در جهت مهار گروههای تروریستی هستند.
در انتهای گزارش نیز به محبوبیت بالای سردار «قاسم سلیمانی» در میان مردم ایران اشاره شده است.
انتهای پیام/
ما نتنها حامی نظام که عاشق کشورمان هستیم و جان خود را فدای این آب و خاک گهربار میکنیم.
اول امنیت مهم است
First is security
خدایا یه عقلی به این جماعت بده.
دوم عدالت
سوم رفاه
امنيت و عدالت از غذا و دوا و درمون هم مهمتره آدم گشنه و مريض باشه ولي آسايش و امنيت داشته باشه بهتر از اينه كه سير باشه ولي امنيت و عدالت نداشته باشه والا ميشه مرغ تو قفس