او افزود: با توجه به اهمیت اقتصادی و بهداشتی بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان و سایر بیماری ها، اجرای اقدامات امنیت زیستی و قرنطینهای به منظور پیشگیری لازم است، به همین علت در هفته گذشته کمیته ممیزی در شهرستان فهرج تشکیل و وضعیت مرغداریهای فاقد پروانه و غیرمجاز این شهرستان بررسی شد.
بماندشتی گفت: بالا بردن سطح آگاهی فعالان صنعت مرغداری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان و نحوه انتقال آن از مهمترین راههای مقابله با این بیماری و کاهش اثرات آن است.
او افزود: ضدعفونی و جلوگیری از تردد افراد متفرقه به مرغداریها در پیشگیری از بسیاری بیماریها و از جمله آنفولانزای فوق حاد پرندگان موثر است و هرگونه ورود و خروج مواد مرغداری اعم از نهاده ها، کود مرغی و تخم مرغ باید با مجوز دامپزشکی انجام شود.
بماندشتی گفت: تخلیه کودهای حیوانی و مرغی تنها در محل زمینهای زراعی و با رعایت اصول بهداشتی و اخذ مجوز از دامپزشکی مجاز است.
رییس شبکه دامپزشکی فهرج گفت: شهروندان از خرید هرگونه پرنده از پرنده فروشیهای دوره گرد و بازارچههای هفتگی جدا خودداری کنند و همچنین کسانی که پرندگان زینتی نکهداری میکنند باید آنها را در قفس محصور کنند تا ارتباطی با پرندگان آزاد نداشته باشند.
انتهای پیام/س