مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تصریح کرد: میزان ورود گردشگر به جزیره هرمز با اجرای طرحهای توسعهای این بنیاد چندین برابر شده و این موضوع ظرفیت اشتغال بسیار بالایی را برای منطقه ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اجرای طرحهای متعدد توانمندسازی اجتماعی-اقتصادی «سحاب» و «آسمان» در جزیره هرمز تصریح کرد: هیچگونه محدودیتی برای حمایت از کارآفرینان مشاغل خرد در منطقه نداریم و این جزیره میتواند با ورود سرمایهگذاران و مشارکت در طرحهای بنیاد به یکی از قطبهای گردشگری کشور تبدیل شود.
مدنی اضافه کرد: تاکنون بیش از یکصد طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در جزیره هرمز در حوزههای گردشگری، صنایع دستی و خدمات اجرا شده که ایجاد بیش از ۴۰۰ شغل پایدار را به دنبال داشته است.
مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: از ابتدای سال گذشته تاکنون با مشارکت مردم و دستگاههای اجرایی استان در حال اجرای فاز نخست پیشرفت و آبادانی هرمز با اجرای ۲۸ پروژه هستیم که با سرعت بخشیدن به پروژهها، این فاز تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.
وی گفت: در طرح جامع در نظر گرفته شده برای توسعه جزیره هرمز که به عنوان سند رسمی استان در آمده، به مقولات و موضوعات اجتماعی، اقتصادی، کالبدی، زیست محیطی و گردشگری به صورت توامان نگاه شده و با پیوست مشارکت مردمی در حال پیادهسازی است.
مدنی افزود: جزیره هرمز سبقه فرهنگی بسیار غنی در طول تاریخ داشته و در طول قرنها نماد مقاومت و سلطه ناپذیری ملت ایران بوده و خواهد بود.
انتهای پیام/