عباسی ادامه داد: ما در قوانین موجود برای بیماری ایدز حتی از کشورهای منطقه نیز عقبتر هستیم، در کشور یمن برای فردی که به بیمار مبتلا به ایدز انگ بزند، شش ماه حبس در نظر گرفته میشود، به همین دلیل باید به فکر یک قانون منسجم در بیماری ایدز و تصویب زودتر لایحه باشیم.
او تصریح کرد: لایحه بیماران ایدز بر اهمیت آموزش و اطلاع رسانی تاکید دارد و یکی از اصلیترین موضوعات کشور آموزش خود مراقبتی به کودکان است، وقتی در مورد آموزش ایدز صحبت میشود عدهای تاب نمیآورند و اجازه این آموزش را از ما سلب میکنند، اما باید بدانیم کودکان نیز دارای حق و حقوقی هستند.
بیشتر بخوانید: ماجرای لردگان نتیجه بیاطلاعی مردم از ایدز بود/ ۱۰ گام مهم در برنامه کشوری کنترل ایدز
عباسی اظهار کرد: تفاهمنامهای میان آموزش و پرورش و معاونت زنان و خانواده ریاستجمهوری، در زمینه آموزش خود مراقبتی به کودکان تصویب شده و یکی از برنامههایی بوده که در دستورکار مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک قرار گرفته است.
او افزود: اجرای این طرح در استانهای مختلف در دستور کار قرار گرفته و قرار است تا پایان سال در یکی از استانها به شکل پایلوت اجرایی شود. همچنین به دستور مقام معظم رهبری حدود ۵۰۰ هزار کودک اتباع نیز بدون اعمال کوچکترین تبعیض آموزش خود مراقبتی میبینند.
عباسی یادآوری کرد: هیچکس حق ندارد با رفتار و گفتار خود به فرد مبتلا به ایدز اهانت کند و هرگونه آگهی و تبلیغ در مورد بیماری ایدز به شکل غلط در رسانههای گروهی ممنوع است. هیچ فرد مبتلا به ایدز نباید به دلیل نبود قانون و آگاهی از کار و تحصیل باز بماند.
انتهای پیام/