سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف زیاد ژلوفن‌ چه بیماری‌هایی را به جانتان می‌اندازد؟

یک داروساز گفت: مصرف خودسرانه و طولانی مدت آسپرین، ایبوبروفن و ژلوفن ضمن خاصیت تسکین درد و ضدالتهابی، عوارضی را نیز به همراه دارد.

زهرا جسور داروساز در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ژلوفن گفت: داروی ایبوپروفن با نام تجاری پروفن از خانواده دارو‌های ضدالتهاب و الهتاب غیراستروئیدی (NSAID) چند سالی است که به صورت ژله‌ای و با نام ژلوفن تهیه می‌شود، چراکه تولید دارو‌ها به صورت ژله‌ای عوارض قرص را به حداقل می‌رسانند و جذب دارو را سریع‌تر می‌کند.

او افزود: ایبوپروفن برای تسکین درد و التهاب رماتیسمی، اختلالات عضلانی _ اسکلتی و درد‌های ملایم‌تر مانند قاعدی دردناک، درد‌های بعد از عمل جراحی، تب و درد در کودکان به کار می‌رود.


بیشتر بخوانید: تفاوت ژلوفن و ایبوپروفن در چیست؟


جسور تصریح کرد: مصرف خودسرانه و طولانی مدت آسپرین، ایبوبروفن و ژلوفن باعث تضعیف سیستم محافظت سلولی، آسیب، زخم و خونریزی در اندام‌های گوارشی می‌شود که بی‌توجهی به آن به مرور زمان سرطان را به همراه دارد و تاخیر در درمان زخم‌های گوارشی منجر به سرطان‌های شایع در معده و روده می‌شود.


مصرف زیاد ژلوفن‌ها چه اثراتی به دنبال دارد؟

این داروساز با اشاره به عوارض مصرف انواع ژلوفن‌ها گفت: هر دارویی به موازات اثرات درمانی مطلوب ممکن است باعث بروز برخی عوارض ناخسته مانند سوءهاضمه، سوزش سر دل و درد معده شود که از علائم شایع دارو‌های (NSAID) است.


بیشتر بخوانید: زخم‌های گوارشی به دنبال مصرف زیاد "ژلوفن"


جسور در پایان گفت: مصرف بیش از حد ایبوبروفن‌ها با تاثیر منفی خود بر کلیه‌ها باعث افزایش انواع بیماری‌های کلیوی و افزایش خطر حمله قلبی در افراد می‌شود. از آنجایی که این دارو در کبد متابولیزه می‌شود تا قابلیت جذب داشته باشد بنابراین مصرف زیاد آن به کبد فشار می‌آورد، پس بهتر است مصرف این دارو‌ها با تجویز و تحت نظر پزشک انجام شود تا به بدن افراد ضرر و آسیبی وارد نشود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
حنانه قاسمی
۲۲:۲۸ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱
من امروز ۱۷ تا قرص ژلوفن مصرف کردم الان فقط ی قدار حالت تهوع دارم و پشیمونم چی کار باید بکنم تو خونهتا اتفتقی نیافته
ناشناس
۱۹:۳۴ ۲۶ آذر ۱۴۰۰
چیشد؟!
معصومه
۲۲:۵۶ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
من 16سالمه 8تا قرص ژلوفن خوردم
ناشناس
۱۹:۵۴ ۱۰ آبان ۱۳۹۹
من میخوام برم توکما اگه ۱۰تابخورم میرم؟؟
مریم
۱۲:۳۷ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
نامزد من 25 تا ژلوفن باهم خورده
خونریزی داخلی داره
و خون بالا میاره
چیکار کنم
میترسم از دستش بدم
ناشناس
۱۱:۰۸ ۲۱ شهريور ۱۴۰۰
اخلاقتو درست کن و به کارای زشتت فکر کن
ناشناس
۲۳:۰۷ ۱۰ آذر ۱۳۹۸
نت ما چی شد تا کی باید قطع باشه
ح
۲۲:۰۲ ۱۰ آذر ۱۳۹۸
سلام. به نظر من تمامی این صحبت ها رو مردم میدنند. اگه هر ایرانی منبع دارامدی مناسب داشته باشه نیازی به تجویزهای خودسرانه ندارند. من بخاطر دندان درد و سر درد ونداشتن منبع درامدی لازم مجبورم از ژلفن و مسکنها استفاده کنم. تا اینکه از این دنیای لعنتی خلاص شویم.
سعید
۲۱:۱۷ ۱۰ آذر ۱۳۹۸
هموطنان عزیز لطف کنید برای درمان دردها به تب سنتی و اسلامی رو کنن.. قرص ها و داروها هیچ نتیجه ای نخواهد داشت. عسل فراموش نشه..بعضی از دوره های طب اسلامی و سنتی برای درمان یک بیماری ممکنه مقدار طولانی تر باشه.. توقع نداشته باشید یک شبه خوب بشید. چون بعضی ها تصور اشتباهی دارن.. و هنگامی درمان جواب میده که هر انچه حکیم میگه رعایت بشه.چه از لحاظ دارو و چه از لحاظ خورد و خوراک..
ناشناس
۱۷:۰۰ ۱۰ آذر ۱۳۹۸
دیدی اینترنت وصل شد ولی باز میام دیدنت yjc جونم
سلام
۱۲:۲۱ ۱۰ آذر ۱۳۹۸
تو این وضع گرونی و بیکاری آدم باید روزی ده تا ژلوفن بخوره که زودتر بمیره و راحت بشه
هانیه
۱۲:۱۴ ۱۰ آذر ۱۳۹۸
خیلی مطلب خوبی بود.اگه ماهی یک بار استفاده بشه باز این عوارض رو داره؟
فرهنگ
۰۹:۳۰ ۱۰ آذر ۱۳۹۸
من موقعی که سردرد میگیرم مجبورم دوتا ژلوفن رو با هم بخورم و این سردرد حدقل هفته ای دوبار سه بار میاد سراغم صد تا دکتر هم رفتم میگن چیزی نیست!!!!!!!!!!