او افزود: نیروی دریایی ارتش علاوه بر نقش موثر خود در مقاومت خرمشهر با انجام عملیات مروارید، سکوهای نفتی البکر و الامیه را نابود کردند و ضمن وارد کردن ضربه سنگین بر نیروی دریایی رژیم بعث عراق و پایان بخشیدن به حضور این نیرو در جنگ تحمیلی، صادرات نفت عراق را نیز مختل کرد.
فرمانده قرارگاه مقدم ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش گفت: در جنگ تحمیلی نیروی دریایی ارتش نقش بسیار ویژهای در پویایی اقتصاد کشور با اسکورت بیش از ۱۲ هزار نفتکش ایفا کرد و پدافند هوایی و دریابی جزیره خارک را نیز بر عهده داشت و در عملیاتهای مختلفی نیز شرکت و گردانهای زیادی را ساماندهی کرد.
او با تاکید بر اینکه نیروی دریایی بلافاصله پس از جنگ به تولید و ساخت تجهیزات مورد نیاز ناوگان خود روی آورد تصریح کرد: امروز نیروی دریایی موفق به ساخت ناوشکن در کلاسهای مختلف و ساخت تجهیزات زیرسطحی در انواع کلاسها شده و موجب توازن قدرت در منطقه نیز شده است.
دریادار دوم تاشک با تاکید بر اینکه حوزه ماموریت نیروی دریایی ارتش از تنگه هرمز و خلیج فارس به تنگه باب المندب، خلیج عدن و دریای سرخ گسترش یافته است افزود: نیروی دریایی در شرایط کنونی در تصمیمات نظام و دیپلماسی بین المللی نقش بسیار مهمی دارد و این نیرو در آینده نزدیک در آبهای اقیانوس اطلس نیز حضور خواهد یافت.
انتهای پیام/ب