او یاداور شد: روز اولی که گرانی بنزین اجرا شد، دغدغه اساسی تنظیم بازار داشتیم و اینکه از نظر وفور کالا و حوزه تولید با مشکل مواجه نشویم.
او با اظهار اینکه آثار افزایش گرانی بنزین یک اثر واقعی دارد که باید آن را بپذیریم، ولی روزهای اول این مسئله دغدغه نبود و باید روی اثر روانی و سوء استفاده برخی افراد بیشتر تمرکز میکردیم.
وزیر صمت یادآور شد: تاثیر افزایش قیمت بنزین روی کالاها نسبت به بخش خدمات تاکنون کمتر بوده است و این نشان میدهد که کالاها قابل کنترلتر هستند.
رحمانی یادآور شد: مازندران از جمله استانهایی بود که حرکت نو و ابتکاری نشان داد و در میدان و صحنه استان کمترین مشکل را داشتیم که ناشی از تدبیر و همکاری دستگاههای اجرایی است.
او با تقدیر از عملکرد مسئولان استان مازندران در کنترل و مدیریت بازار به مشکلات حوزه تولید اشاره و اضافه کرد: رونق تولید فقط شعار سال نیست بلکه استراتژی و راهبرد نظام دارد و نیاز به ابلاغ به قانون و بخشنامه ندارد بلکه باید فکرهایمان را اصلاح کنیم.
وزیر صنعت با عنوان اینکه هفت محور با ۳۴ برنامه برای رونق تولید تهیه شده است گفت: یکی از مدیران خوب ما عنوان کرده بود که اگر تصمیم نگیرم محاکمه شوم بهتر است تا تصمیم بگیرم و محاکمه شوم و این مدیر را عزل کردم، زیرا این مدیر به درد شرایط جدید نمیخورد.
او با بیان اینکه زمانی ایمیدرو را تا حد انحلال پیش بردند گفت: اگر مجلس جلوی آن را نمیگرفت این سازمان منحل شده بود و اکنون نقطه امید ما سازمانها هستند.
رحمانی با تاکید براینکه نقدینگی کشور به تولید هدایت و به کالا و خدمات تبدیل شود گفت: وقتی نقدینگی را به سمت تولید نمیتوانیم ببریم، آثار تورمی به جا خواهد گذاشت.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اظهار اینکه نیاز به نقدینگی در بخش تولید افزایش یافته، ولی تامین منابع افزایش نیافته است تصریح کرد: متاسفانه نمیتوانیم دو میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه یخچال تولید کنیم و سال قبل ۹۶۰ هزار دستگاه تولید کردیم، زیرا سرمایه درگردش لازم را نداشتیم.
او با اظهار اینکه نقدینگی به سمت تولید رود مشکل رونق تولید و بیکاری حل میشود به الحاق به اوراسیا اشاره و اضافه کرد: مازندران یک بازار ۱۰ میلیون نفری دارد و باید از پتانسیل و ظرفیتها برای رونق تولید استفاده کند.
وزیر صنعت با اینکه پیوستن به اوراسیا یک پیروزی محسوب میشود گفت: قرار بود ما منزوی شویم درحالی که به این اتحادیه پیوستیم و قرار شد ۳۶۰ قلم کالای کشاورزی و صنعتی را تعرفه ترجیهی دهیم و آنان به ما ۵۰۲ قلم کالا داده اند و میزان تخفیف آنان ۵۶ درصد و میزان تخفیف ما ۳۲ درصد است.
رضا رحمانی با تاکید بر تکمیل زیرساختها در حوزه تولید گفت: در حال حاضر به دلیل ضعف در زیرساختها شاهد آن هستیم که دلالان چندبرابر تولیدکنندگان در حوزه مرکبات سود میکنند و باید به سورت و بسته بندی محصولات توجه جدی شود.
او با بیان اینکه مقرر شد ۴۴ قلم کالای پرمصرف را در حوزه تولید کنترل کنیم گفت: از این تعداد، تولید همه کالاها جز تولید گروه خودرو غیر از وانت و تراکتور و گروه آلومیینوم با رشد مواجه بوده است.
وزیر صمت به جریان خودرو اشاره کرد و گفت: اینکه میگویند ارزان میفروشیم حرف نادرستی است، زیرا در حوزه تولید خودرو ضرردهی نداریم و مشکلات موجود در آن ناشی از مسائل مدیریتی و شرکتهای چندلایه است و واگذاری این شرکتها به جد دردستور کار قرار گرفته است و اگر این شرکتهای چندلایه و زیان ده جمع آوری شود مشکل حل میشود و موافق افزایش قیمت خودرو نیستم.
انتهای پیام/ز