بازوند افزود: متاسفانه در حال حاضر نسخهای واحد برای حل معضل حاشیهنشینی در کشور تجویز میشود که جوابگو نیست و باید برای هر استان و منطقه نسخهای جداگانه تجویز شود.
استاندار کرمانشاه با اشاره به وقوع حوادث و بحرانهای غیرمترقبه فراوان در کشور، عنوان کرد: متاسفانه رفتار سازههای ما در این حوادث رفتار مناسبی نیست. حتی سازههای اداری ما نیز در این حوادث مقاومت مناسبی ندارند که نمونه آن را در زلزله کرمانشاه دیدیم و این از چالشهای مدیریت شهری است.
او با بیان اینکه امسال ۲۵ استان کشور درگیر سیل بودند، گفت: در استان کرمانشاه حدود پنج هزار واحد مسکونی داریم که در بستر یا حریم رودخانهها ساخته شدهاند و در دیگر استانها هم چنین وضعیتی را داریم که این موضوع هم از چالشهای مدیریت شهری است.
بازوند به نادیده گرفتن قوانین شهرسازی هم اشاره کرد و گفت: گاها دیده میشود که کمیسیون ماده ۱۰۰ تبدیل به منبع درآمدی برای شهرداریها تبدیل میشود و به واقع با این کار به نوعی جسم شهر فروخته میشود که باید با تعریف منابع پایدار درآمدی برای شهرداریها، جلوی این کار گرفته شود.
استاندار کرمانشاه راه برونرفت از این مشکلات را حرکت به سمت مدیریت واحد شهری دانست و گفت: باید شهرداریها و شوراها اختیارات لازم برای مدیریت امور شهری را داشته باشند، در غیراینصورت این چالشها پابرجا خواهد بود.
او با بیان اینکه باید مشارکت مردم را در اداره امور شهر بیشتر داشته باشیم، گفت: این امر باعث تقویت حس شهروندی خواهد شد.
بازوند حفظ سرمایهاجتماعی را نیز از وظایف اصلی مدیریت شهری دانست و خواستار تلاش در این راستا شد.
انتهای پیام/ز