او افزود: تشکیلات حزب ضمن جمع کردن نیروهای همفکر و انسجام بخشی به آنها، آنان را برای پذیرفتن مسئولیت اجتماعی مهیا میکند، هیچیک از احزاب ما اینگونه کار نمیکند. از همینرو، یکی از نیازهای قطعی انسجام بخشی به گروههای شکل گرفته، برای پذیرفتن مسئولیتهای سیاسی اجتماعی است.
صفارهرندی اظهار کرد: نباید سه هزار استاد بسیجی که همفکر و دارای کششهای یگانه هستند را دست کمگرفت. هنوز فرصت یارگیری از مابقی نیروهای فهیم، علمی و دارای عواطف ملی و اسلامی فراهم است. زمانی که اساتید خود را، وقف برآوردن خواستههای نظام کنند اتفاق بزرگی میافتد. خارج از بازیهای سیاسی، بسیج اساتید میتوانند برآورنده خواستهها باشند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مقوله فرهنگ سهل و ممتنع و از طرفی دمدستی است، تا جایی که همهافراد به این حوزه ورود پیدا میکنند و ضمن موضعگیری، راجع به آن حرف میزدند، و از طرف دیگر امر پیچیده و سختی است.
او با اشاره به اینکه روح جریان انقلاب فرهنگی است، ابراز کرد: انقلاب بیش از آنکه بخواهد مبتنی بر تحول سیاسی، جنبش سیاسی اجتماعی و خواستههای اقتصادی و معیشتی باشد، یک حرکت فرهنگی بود. فعالیت فرهنگی یکی از بارزترین مشخصه رهبران انقلاب است.
صفار هرندی ادامه داد: در گذشته دسترسی به رسانه برای نیروهای انقلابی، میسر نبود و آنها در بسیاری از حوزهها مانند سینما حضور پیدا نمیکردند، زیرا سینمای گذشته دارای آلودگی بود و امکان نزدیک شدن به آن وجود نداشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه دانشگاه، حوزه آموزشی و علمی هنر است، گفت: در بسیاری از موارد، فاصله ذهنی مدرسین هنر دانشگاه با شریعت نظام یافته جمهوری اسلامی زیاد است. به عبارت دیگر، بچههای ما در حوزه فرهنگ در مکتب کسانی شاگردی میکنند که افق فکری آنها با جریان شریعت متفاوت است. اینکه در یک کشور چند نرخ جاری شود، آفت زا است.
صفار هرندی افزود: یکی از مشکلات امروز ما، شکل نگرفتن جریان فرهنگی قدرتمند مبتنی بر دیدگاههای انقلابی و اعتقادی است. بسیاری از چهرههای شاخص فرهنگی که از آنان انتظار میرفت نقش آفرین بزرگ باشند، مانند شهید بهشتی و شهید مطهری در بدو انقلاب با تیر کینه دشمن از میدان خارج شدند و یا اینکه وارد عرصه ای، مانند سیاست شدند، که در مقام نخست از آنها توقع نمیرفت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سبک هدایت و ارشاد ما باید روزآمد باشد و با تکنیکهای قدیمی نمیتوان مردم را هدایت کرد، گفت: نیروهای انقلابی میتوانستند نقش موثری در فرهنگ عمومی داشته باشند، اگرچه ابزار آنها برای ترویج جامعه از صنایع فرهنگی گرفته میشود.
انتهای پیام/ز