او افزود: خرمالو میوهی پاییزی پرطرفدار، مخصوص روزهای سرد و در اصل بومی کشور ژاپن و چین است که در ایران نیز به وفور یافت میشود و در انواع مختلف کشت میشود که برخی از آنها کروی و گرد و برخی دیگر نسبتا کشیده هستند.
اسلامی با بیان اینکه بخش گوشتی درون خرمالو حاوی میزان فراوانی ویتامین، تانن و مواد قندی است، گفت: از مهمترین خواص خرمالو خاصیت کم بودن میزان چربی آن است که کالری آن نیز بالا است و به طور متوسط هر ۱۰۰ گرم خرمالو ۷۰ گرم کالری دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: خرمالو سرشار از مواد معدنی ضروری بدن از جمله آهن، پتاسیم، گوگرد و مقداری سلولز است و دارای مقدار قابل توجهی از انواع ویتامینهای C و B است که ویتامین C موجود در این میوه بسیار فراوان است به همین دلیل از خواص دارویی خرمالو میتوان تقویت سیستم ایمنی بدن را نام برد که علاوه بر این وجود این ویتامین برای بدن ضروری است.
انتهای پیام/س
برداشت خرمالو از باغهای آمل