سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس شورای شهر تهران مطرح کرد؛

همایش بهره وری کارایی ندارد/جای سیاسیون در همایش بهره وری نیست!

هاشمی رفسنجانی گفت: جای دعوت از سیاسیون برای سخنرانی در همایش بهره وری از محققان این حوزه باید دعوت می‌شد.

محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در توضیح نقش شهروندان جهت ارتقای بهره‌وری، گفت: اگر واقعیت را از زبان من می‌خواهید اعتقاد من این است که برگزاری این چنین همایش‌هایی به درد نمی‌خورد.

رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر این نکته که برگزارش همایش‌ها در هر جهت باید تأثیرگذار باشد، افزود: برای برگزاری همایش بهره‌وری باید از پیش اعلام و روی موضوعات مربوطه کار، تحقیقات و مقاله ارائه می‌شد.

او با اشاره به حضور افراد سیاسی به عنوان سخنران در همایش ملی بهره‌وری، ادامه داد: در همایش بهره‌وری جای من و افراد سیاسی که به عنوان سخنران دعوت می‌شود، باید از مسئولانی دعوت می‌شد که از فعالیت خود در حوزه بهره‌وری بتوانند دفاع کنند و به این گونه با تبادل نظر اثری مثبت‌تر ایجاد کند.


بیشتر بخوانید: ایران جزء ۵ کشور آخر جهان در میزان بهره‌وری/ میزان کار مفید هر ایرانی ۱۵ ساعت در هفته 


هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: برگزاری این همایش در کنار نقاط ضعف توانست برخی از نیاز‌های مدیریت شهری را به گوش مسئولان برساند، اما تأکید مجدد من این است که در برگزاری همایش بهره‌وری جای من سیاسی باید محققان دعوت می‌شدند.

انتهای پیام/

محققان باید از فعالیت های خود در حوزه بهره وری دفاع کنند

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.