به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رویای دستنیافتنی سفر در زمان ، سالهاست دانشمندان را هم درگیر خودش کرده، نه که دنبال راهی برای محقق شدنش باشند بلکه بیشتر میخواهند بدانند چنین کاری چقدر احتمال دارد. تا دانشمندها بالاخره بهمان بگویند ممکن است یکروز باروبندیلمان را جمع کنیم و سری به گذشته یا آینده بزنیم، میتوانیم با داستان کسانی که ادعای سفر در زمان دارند، همراه شویم؛ مثل جان تایتر.
بیشتربخوانید: آیا واقعا امکان سفر به آینده وجود دارد؟
دوم نوامبر سال ۲۰۰۰ میلادی، فردی به نام «جان تایتر» در وبسایتی پیام عجیبی منتشر و ادعا میکند که یک مسافر زمان است. تایتر میگوید که از سال ۲۰۳۶ آمده و قرار بوده به سال ۱۹۷۵ سفر کند تا یک دستگاه رایانه ابتدایی را به زمان خودش ببرد، اما در میانه راه در سال ۲۰۰۰ متوقف میشود! او البته دلیل این توقف بین راهی را فاش نمیکند، ولی درعوض برای اثبات ادعایش، تصویری از ماشین زمانش و شرکت سازنده آن را منتشر میکند.
اما اینها کافی نیست. تایتر برای اینکه ادعایش را باورپذیر کند، همان کاری را انجام میدهد که از هر مسافر زمانی توقع میرود؛ پیشبینی. او در پستهای اینترنتیاش از رویدادهایی که قرار است در آینده خیلی نزدیک رخ بدهند، خبر میدهد. اولین پیشبینیاش از سال ۲۰۰۴ شروع میشود و درباره مشکلات اقتصادی و نابودی محیطزیست چیزهایی میگوید. خب این پیشبینیهای کلی که اصلا هم غیرممکن و بعید نیستند، بعضیها را قانع کرد که جان از آینده آمدهاست، ولی ادعاهایی که هیچوقت رخ نداد، باعث شد کسی جان را جدی نگیرد. مثلا او ادعا کرد در سال ۲۰۱۵ جنگ جهانی سوم اتفاق میافتد و از سال ۲۰۰۴ دیگر مسابقات المپیک برگزار نمیشود.
خوشبینها و آنهایی که سفر در زمان را ممکن میدانند، چشمشان را روی پیشبینیهای غلط تایتر میبندند، چون بقیه ادعاهایش بهنظر منطقی و درست میآید. مثلا اینکه تایتر به همه سوالاتی که درباره نحوه کار کردن ماشین زمان و چگونگی ساختهشدنش برای مردم پیش آمد، جواب میداد. حتی اطلاعاتش درباره سفرش هم تا حدودی منطقی به نظر میرسید. او در گفتوگوهایش با رسانهها میگفت
دانش آموخته شدهاست. تایتر همچنین ادعا میکرد جزو کسانی بوده که در پروژه سفر به زمان شرکت کرده و ماموریت یافتهاست تا برای نجات جان بشر به گذشته سفر کند. او درنهایت تصمیم داشت که یک انسان را با خود به آینده ببرد، اما درست مانند پیشبینیهایش، این اتفاق هم هیچ گاه رخ نداد، چون تایتر چهار ماه بعد ناپدید شد و هیچ پستی در اینترنت منتشر نکرد. کسی تا امروز از هویت واقعی او خبر ندارد. پس از آن، عدهای بر این باور بودند که تایتر یک شخصیت جعلی اینترنتی بوده است و عدهای هم ادعاهای او را باور کردهاند و مدام به دولت آمریکا احتمال وقوع یک جنگ داخلی را گوشزد میکنند.
انتشار این خبر دلیل بر تایید محتوای آن نمی باشد.
منبع: خراسان
انتهای پیام/