سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دریادار کاویانی:

ناو آبراهام لینکلنِ آمریکا جرات نزدیک شدن به مرز‌های آبی ما را ندارد

معاون هماهنگ کننده نداجا گفت: ناو آبراهام لینکلن با سر و صدا راهی منطقه شده، اما جرات نزدیک شدن به مرز‌های آبی ما را ندارد.

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  امیر دریادار «حمزه علی کاویانی» معاون نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره اخبار منتشر شده پیرامون آمدن ناو هواپیمابر آبراهام لینکن به منطقه اظهار کرد: این ناو پس از آنکه غیور مردان سپاه پاسداران پهپاد جاسوسی آمریکایی‌ها را سرنگون کردند با سر و صدای فراوان راهی منطقه شد، اما برخلاف جنجال‌های رسانه‌ای در حدود هفتصد مایلی آب‌های سرزمینی ما توقف کرده و جرئت نزدیک شدن به مرز‌های آبی ما را نداشت.

او ادامه داد: اکنون آمریکایی‌ها دوران افول خود را در منطقه می‌گذرانند و همچون انگلیسی‌ها که مجبور به ترک منطقه ما پس از سال‌ها حضور سلطه طلبانه شده بودند، آمریکایی‌ها هم ناگزیر از منطقه خارج خواهند شد.

دریادار کاویانی درباره سیادت دریایی ایران از آب‌های سرزمینی خود تصریح کرد: چه در منطقه شمال خلیج فارس که حوزه ماموریتی اصلی برادران عزیزمان در نیروی دریایی سپاه بوده و چه در حوزه سواحل دریای عمان که حوزه ماموریتی نیروی دریایی راهبردی ارتش است، نیرو‌های مسلح با هوشیاری و قدرت تمام از منافع ملی پاسداری کرده و هر کدام پشتیبان دیگری هستند.

معاون نداجا برخی حوادث پیش آمده در منطقه را یادآور شده و خاطرنشان کرد: برای درک بهتر پوشالی بودن کار‌های نمایشی آمریکایی‌ها باید زمانی را که نفتکش متخلف انگلیسی به دست رزمندگان نیروی دریایی سپاه توقیف شد را یادآوری کنم که آمریکایی‌ها و همپیمانان آن‌ها جرات هیچ اقدامی علیه ایران را نداشتند از این رو می‌توان نتیجه گرفت حضور ناو آبراهام لینکن در منطقه تنها یک اقدام نمایشی است.

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش درباره پیشرفت در توسعه و آبادانی سواحل دریای عمان موسوم به «مکران» گفت: از سال ۸۶ با ابلاغ فرمانده معظم کل قوا این سواحل با دو هدف توسعه و امنیت در اختیار نیروی دریایی ارتش قرار گرفت تا این مناطق را آباد کند.

امیر کاویانی به کار‌های انجام شده در این منطقه اشاره کرده و افزود: همان گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیروی دریایی را علمدار توسعه و پیشرفت سواحل مکران نامیده اند، ما به منظور بهره گیری از ظرفیت‌های اقتصادی و افزایش اقتدار هرچه بیشتر دریای خود کار عمران و آبادانی سواحل مکران را شروع کردیم. اکنون این مناطق (با همکاری ظرفیت‌های محلی) از این دیدگاه قابل قیاس با ۱۰ سال گذشته نیست و پیشرفت‌های شگرفی در آن انجام گرفته است.

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش از برگزاری رزمایش‌های مشترک در آینده نزدیک با دیگر کشور‌ها خبر داد و گفت: به زودی در منطقه جنوب شرقی و سواحل دریای عمان و شمال اقیانوس هند رزمایش مشترک خود را با کشور‌های روسیه و چین برگزار خواهیم کرد.

او این کار را در راستای توسعه دیپلماسی دریایی و نظامی خواند و افزود: هدف تعامل هر چه بیشتر با کشور‌های دوست و هم پیمان در عرصه دریاست.

امیر کاویانی همچنین از برگزاری رزمایش مشترک دریایی میان کشور‌های حاشیه اقیانوس هند «IONS» در آینده‌ای نزدیک در همین منطقه خبر داد.

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش با اشاره به راهبردی خواندن این نیرو از سوی فرماندهی معظم کل قوا عنوان کرد: بر همین اساس برای دفاع از منافع جمهوری اسلامی ایران ناوگروه‌های ما در مناطق دوردست و آب‌های آزاد بین المللی حضور پیدا کرده اند که این در راستای تحقق عنوان «راهبردی» برای نداجا از سوی فرمانده معظم کل قواست.

دریادار کاویانی در همین رابطه ادامه داد: اکنون با هدف دفاع از منافع دریایی ایران شصت و چهارمین ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های آزاد بین المللی حضور دارد.

او مقابله با دزدی دریایی را از مهمترین اهداف حضور نیروی دریایی در آب‌های بین المللی خواند و خاطرنشان کرد: از زمانی که پدیده شوم دزدی دریایی در شمال اقیانوس هند، خلیج عدن و بابل المندب به وجود آمد نیروی دریایی برای حفاظت از کشتی‌های ایرانی در این مناطق حضور پیدا کرد.

وی دست آورد‌های این حضور را به صورت خلاصه برشمرد و یادآور شد: علاوه بر مقابله با دزدان دریایی که کشتی‌های تجاری ایرانی را مورد تهدید قرار می‌دادند نیروی دریایی در کمک به دیگر کشور‌ها هم موفقیت‌های خوبی را داشته که دستگیری دزدان دریایی کشتی تجاری چینی از جمله آنهاست.

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش با اشاره به دوران دفاع مقدس گفت: با وجود آنکه تمام تجهیزات ما در دوران رژیم گذشته از خارج تامین می‌شد، اما کارکنان غیور و تلاشگر نیروی دریایی با همت و توان خود تمامی این تجهیزات را دوران دفاع مقدس سرپا نگه می‌داشتند به گونه‌ای که ۶۷ روز پس از آغاز جنگ با همین تجهیزات به مصاف دشمن بعثی رفته و ضمن تحکیم صیادت دریایی ایران در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز و تامین خطوط مواصلاتی کشتیرانی جمهوری اسلامی نیروی دریای عراق را تا پایان جنگ از عرصه میدانی خارج کردند.

او در پایان رشادت‌های رزمندگان نیروی دریایی را در سایر میدان‌ها یادآور شد و گفت: فراموش نمی‌کنیم حضور تکاوران گردان تفنگداران دریایی خرمشهر را که با وجود ادعا‌های صدام مبنی بر تصرف چند روزه آبادان و خرمشهر این رزمندگان در کنار نیرو‌های مردمی و سایر نیرو‌های مسلح ۳۴ روز جانانه مانع از سقوط خرمشهر عزیز شدند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ارتش ، سپاه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
قاسم سلیمانی
۰۷:۴۳ ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
ایران بوجود شما دلیر مردان بخود می بالد در پناه خدا از جمیع بلیات
ناشناس
۱۱:۴۵ ۰۷ آذر ۱۳۹۸
خدا حفظتان کند امیر