علی چیت سازان با تشکیل لشکر انصارالحسین (ع) به عنوان فرمانده اطلاعات و عملیات این یگان برگزیده شد و در بیشتر عملیاتهایی که از سوی رزمندگان اسلام برای مقابله با متجاوزان صورت میگرفت شرکت کرد.
او ۶ بار در دوران دفاع مقدس مجروح شد، اما هر بار با جدیتی بیشتر و عزمی راسخ تر به جبهه برمی گشت.
علی چیتسازیان همانند فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با وجود اینکه مسئولیت سنگین فرماندهی اطلاعات و عملیات لشکر انصارالحسین (ع) را به عهده داشت، هیچ گاه از نیروهای مخلص بسیجی دور نمیشد و در مواقع عملیات با اینکه مأموریت خود را که شناسایی مواضع دشمن بود از قبل انجام داده بود، اما به برداشتن اسلحه و حضور در عملیات به یاری رزمندگان گردانهای عملیاتی میشتافت.
این فرمانده در عملیات کربلای ۴ و ۵ نیز به عنوان فرمانده محور عملیاتی لشکر انصارالحسین (ع) به مبارزه با دشمنان خدا پرداخت و رشادتها از خود به یادگار گذاشت.
هنوز جای جای خاک شلمچه حماسهها و رشادتهای او را در دل خویش به یادگار دارد حماسههایی که تا همیشه تاریخ فراموش نخواهد شد.
تیزهوشی و قدرت تصمیم گیری فوقالعاده چیت سازیان درعملیات باعث شده بود فرمانده لشکر انصارالحسین (ع) بگوید: با وجود علی بسیاری از مشکلات عملیاتی ما حل میشود.
شهید چیت سازیان سال ۱۳۴۱ در خانواده ای مذهبی در همدان دیده به جهان گشود.
سرانجام این سردار و سرباز فداکار اسلام در روز چهارم آذر ۱۳۶۶ در حین انجام یک ماموریت گشت شناسایی به درجه رفیع شهادت نائل آمد. قبل از او برادر دیگرش امیر چیتسازیان در راه دفاع از اسلام ناب محمدی به درجه رفیع شهادت رسیده بود.
از سخنان معروف این شهید این است که «کسی میتواند از سیم خاردارهای دشمن عبور کند که در سیم خاردارهای نفس خود گیر نکرده باشد»
کتاب «گلستان یازدهم» به قلم بهناز ضرابی زاده از زبان همسر شهید، خانم زهرا پناهی روا به رشته تحریر درآمده که زوایایی از زندگی این سردار را به نمایش گذاشته است.
انتهای پیام/ب