سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در تیتر امشب بررسی شد؛

تشدید نظارت و بازرسی ها چه تاثیری بر بازار داشته است؟

بعد از اجرای سهمیه بندی بنزین به طور میانگین روزانه ۹۸۰ بازرسی از بازارها انجام گرفته است.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نوده فرهانی رئیس اتاق اصناف تهران در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص وضعیت بازار پس از افزایش قیت بنزین گفت: بعد از اجرایی شدن سهمیه بندی بنزین، به منظور کنترل قیمت ها جلسات تنظیم بازار هر روز تشکیل شده است.

او افزود: در ابتدا سهمیه مناسبی برای وانت بار‌ها در نظر گرفته نشده بود که  امروز ۱۰۰ لیتر به آن اضافه شد و  به ۴۰۰ لیتر رسید.


بیشتر بخوانید: سهمیه ویژه وانت بار‌ها تا ۲ روز آینده واریز می‌شود


نوده فرهانی تصریح کرد: در بازار تغییر قیمت  چندانی نداریم چراکه حمل و نقل بار با گازوئیل است، اما حمل در شهر‌ها با وانت بار است که مقداری تغییر قیمتی دارد.

او با اشاره به بازرسی های اصناف در بازار گفت: در این مدت اندک افرادی بودند که تخلف داشتند اما مردم این تخلفات را به حساب همه اصناف نگذارند. ما وظیفه داریم بازرسی کنیم مردم هم باید ما را یاری کنند چراکه بالای سر هر مغازه نمی توانیم بازرس بگذاریم.

نوده فرهانی با انتقاد از اینکه سهمیه بنزین به موقع تزریق نشد گفت: البته رکود و قدت خرید پایین مردم اجازه افزایش قیمت ها را به کسبه نمی‌دهد.در حال حاضر افزایش قیمتی نداریم اما باید منتظر تغییرات قیمتی باشیم به هر حال بنزین ۵۰ درصد گران شده که بر بازار تاثیرگذار است.

در ادامه اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی در پاسخ به اینکه چه تعداد تخلف پس از افزایش قیمت بنزین انجام گرفته است، تصریح کرد: امروز ۹۸۵ بازرسی داشتیم که  ۱۸۷ مورد از این بازرسی ها منجر به تشکیل پرونده شده است.

او افزود: طی ۱۰ روزی که از اجرای سهمیه بندی بنزین گذشته  در تهران ۹ هزار و ۷۶۵ بازرسی انجام و ۱۷۷۰ پرونده  تخلف تشکیل شده که بیشتر آن در حوزه مرغ، گوشت قرمز، میوه و تره بار، تخم مرغ و آهن آلات بوده است.

اسفنانی تاکید کرد: اینکه بشود تفکیک کرد کدام تخلف گرانفروشی ناشی از افزایش قیمت بنزین است امکان پذیر نیست. افزایش پرونده‌ها در این مدت به دلیل افزایش تعداد بازرسی‌ها بوده نه افزایش تخلف‌ها. به هرحال هرجا گزارش شود تخلفی صورت گرفته حتما با آن برخورد می‌شود.

این مقام مسئول بیان کرد: تا زمانی که ظرفیت بازار اجازه دهد بازرسی را ادامه می‌دهیم. البته در ۱ تا ۲ ماه آینده قیمت‌ها مشخص می‌کند که آیا بازرسی‌ها باید بیشتر شود یا نه.

او افزود: تا قبل از افزایش قیمت بنزین قیمت‌ها سیر نزولی داشت، ولی این طرح افت قیمت‌ها را متوقف کرد. پیش بینی‌ها حکایت از آن دارد که آثار تورمی چندانی ندارد و شوک به بازار وارد نشود.

در ادامه احمدی معاون بازرسی سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در خصوص اینکه بعد از سهمیه بندی بنزین چه تعداد افزایش تماس با سامانه ۱۲۴ انجام شده است، تصریح کرد: هفته قبل از افزایش قیمت بنزین تماس با این سامانه  ۹۲۳ مورد بوده  است و ۲۶ آبان دو روز بعد از اجرای طرح تماس ها جهش داشت و به ۱۸۰۰ رسید از ۲۹ آبان مجدد  تماس هاکاهش داشت و  اکنون در حال بازگشت به شرایط قبل از اجرای طرح است. در هفته اول جرای طرح شوکی وارد شد و افزایش تماس داشتیم البته خیلی از تماس ها برای سوال از میزان سهمیه ها و رفع ابهام بوده است

او افزود: از ۲۵ آبان تا ۴ آذر ۲۵ هزار و ۶۷۱ تماس منجر به تکمیل فرم شکایت در کشور داشتیم. در هفته اول آمار شکایات بیشتر بود. همچنین در این مدت در کل کشور ۲۶۴ هزار و ۵۱۸ مورد بازرسی انجام گرفته که ۱۷ هزار و ۱۰۳ مورد منجر به تشکیل پرونده شده است و نُرم خیلی تغییر نکرده است و بازرسان ما در مواجهه با واحد‌های صنعتی و صنفی با تخلفات بیشتری روبرو نشده اند.

معاون سازمان حمایت تصریح کرد: آمار بازرسی ها ۴۰ تا ۴۵ درصد افزایش پیدا کرده است تمام تلاش ما این است جلوی سوء استفاده را بگیریم تا انتظارات تورمی کنترل شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۱۰ ۰۸ آذر ۱۳۹۸
کنترل قیمت ها امکان پذیرنیست بنزین را گران نمی کردید
ناشناس
۱۵:۵۹ ۰۷ آذر ۱۳۹۸
هیچ موقعی نبوده که بگویند جلو افزایش قیمت فلان کالا را میگیریم ولی عملی شده باشد....
ناشناس
۱۱:۵۹ ۰۷ آذر ۱۳۹۸
شمااگرهنرداریدجلوی عمده فروش محتکر رابگیر