رئیس سازمان ملی بهرهوری ادامه داد: یکی از دلایل ناکارآمدی سیستمها در کشور ما نقیصه مهارت بهرهوری در بین مدیران است.
پهلوانی با تأکید بر این نکته که ما در سیاستگذاری و اقدام موفق بودیم، گفت: میخواهم با تعریف بهرهوری به چالشها و موانع پیش روی آن بپردازم و بگویم بهرهوری یعنی نسبت به ستانده به نهاده و اگر ما در مدیریت شهری آن را باز کنیم به نتایجی قابل تأمل برمیخوریم.
او ادامه داد: در صورت کسر شهری دارای اقتصاد پویا، خوداتکا و موفق در تحقیقات شاخصهای محیط زیست و رضایت شهروندان قرار دارد و نهادههایی که در مخرج کسر میگذاریم سرمایهای، چون منابع طبیعی، نظامهای مدیریتی و سایر زیرساختها است.
رئیس سازمان ملی بهرهوری تصریح کرد: ما امروز شهر را گران مدیریت میکنیم و اگر نسبت به درآمد بسنجیم، درآمد کسری ما با هزینهها همخوانی ندارد و از این سوست که همواره شهرداریها بدهکار و مقروض هستند.
پهلوانی تأکید کرد: ما در یک نگاه کلی موفق نیستیم که شهر را با بهرهوری اداره کنیم و میتوانم به آمار بانک جهانی در سال ۱۹۹۱ اشاره کنم که در گزارشی که ۴ عنصر زیرساختها، مقررات، ضعف دولت محلی و موسسات تأمین مالی شهرها اشاره کرد که در بهرهوری نقش موثری دارند.
او تأکید کرد: ۴ عامل ذکر شده میتوانند در نابهرهوری کلانشهرها موثر باشند و همواره شهرهای نابهرهور با این ۴ شاخص درگیر هستند و باید بگویم شهر هوشمند یک ضرورت برای رسیدن به شهر بهرهور است، اما ما در این حوزه دچار خطاهایی میشویم.
بیشتربخوانید: این روزها نفسهایمان به شماره میافتد/ واحدهای مسکونی دارای برچسب انرژی میشوند
رئیس سازمان ملی بهرهوری بیان کرد: ضعف تفکر سیستمی در مدیریت کلانشهرهای ما وضوح قابل مشاهده است و یکی دیگر از معضلات بیتوجهی به ضرورت آیندهنگری است و اینکه توجهی نداریم شهرها در آینده به چه چیزی نیاز دارند.
پهلوانی با اشاره به پژوهشهای انجام شده در حوزه سازمان ملی بهرهوری بهرهوری، گفت: در صدد بودم آخرین آمار درباره شهرهای بهرهور کشور و رتبهبندی آنها را در این همایش اعلام کنم، اما به دلیل حساسیت موضوع نتوانستیم به این مهم دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/