محمدباقر عالی اظهار داشت: سازمان گسترش و نوسازی بهعنوان یک بدنه تخصصی بخشی از وظیفه توسعه صنعتی کشور را برعهده دارد.
او افزود: یکی از برنامههایی که در وزارت صمت پیگیری میکنیم اجرای طرح محرومیتزدایی از استانهای محروم کشور است که در این راستا مطالعات میدانی انجام و و در مورد ۱۲ استان محروم کشور مطالعات میدانی استخراج شده است.
معاون وزیر صمت با بیان اینکه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در مقطع انقلاب سوم صنعتی در دنیا تأسیس شده، تبیین کرد: امروزه پیشرانها در کشور متفاوت شده بنابراین این سازمان در دوره جدید متناسب با وضعیت هر استانی طرحها را طراحی میکند.
عالی اعلام کرد: ما بهعنوان بخشی از بدنه دولت طراحی و اجرای طرحها را وظیفه خود میدانیم و اگر بنا بهدلایلی بهوظیفه خود عمل نکنیم باید مورد مؤاخذه و بازخواست قرا بگیریم.
او با اشاره به سفر خود به استان خراسانجنوبی، اظهار داشت: امروز در این استان حاضر شدیم و بهعنوان یک بسیجی اعلام میکنیم قولمان قول است!
معاون وزیر و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با تأکید بر اینکه سازمان بهعنوان یکی از ارکان اقتصادی حاکمیت قول میدهد به طرحهای معرفی شده در این استان جامه عمل بپوشاند، بیان داشت: تمام طرحهای معرفی شده در این استان ضمانت اجرا و مطالبهگری دارد.
عالی با تأکید بر اینکه تعهدات سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در استان خراسانجنوبی تعهدات کاغذی نیست و تبدیل به کار خواهد شد، مطرح کرد: این نوید را به مردم استان میدهیم که اجرای طرحها بهعنوان پیشران توسعه صنعتی استان به محدوده جدید محرومیتزدایی استان خواهد بود.
او از سرمایهگذاری یک هزار میلیاردی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در استان خراسانجنوبی خبر داد و تبیین کرد: از این میزان عملیات سه طرح (تولید استیل کرد تایر، ایجاد واحد ریسندگی جدید نساجی فردوس و ایجاد واحد بافندگی نساجی فردوس) با سرمایهگذاری ۵۶۰ میلیارد تومان از همین امروز در استان آغاز شده و بهزودی وارد فاز اجرایی خواهد شد.
معاون وزیر و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) از اشتغال ۳۵۰ نفر به واسطه اجرای این سه طرح صنعتی در استان خبر داد و تبیین کرد: انتخاب طرحهای مذکور بر اساس قابلیتها و پتانسیلهای موجود در این استان بوده است.
عالی به پروژههای ایدرو اشاره کرد و بیان داشت: با یک فرآیند کاملا مشخص و چارچوبدار به این طرحها رسیده و، چون به صورت فرآیندی است، تمام بدنه تصمیمساز سازمان درگیر این مسئله بوده و تابع نظر یک یا چند نفر نیست.
او با اعلام اینکه با کمال میل در کنار سرمایهگذاران بخش خصوصی هستیم و میدانیم سرمایهگذاران بومی خراسانجنوبی بهترین شریک برای ما هستند، اضافه کرد: این آمادگی را داریم متناسب با شرایط و چهارچوبهای سازمان، مدل اجرایی و مدل مالی مناسبی را برای هر پروژه طراحی و پیش ببریم.
معاون وزیر و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به اجرای طرح محرومیتزدایی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در استان خراسانجنوبی، خاطرنشان کرد: اگر توانستیم مدلی را متناسب با هر طرح و منطقه این استان طراحی کنیم که ایدرو بتواند در آن ورود پیدا کند، با کمال میل از آن استقبال میکنیم.
انتهای پیام/