سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

آیا نقص در نطفه‌دار بودن تخم‌مرغ‌ محلی، سلامتی آن را به خطر می‌اندازد؟

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو در خصوص نقص در نطفه‌دار بودن تخم‌مرغ‌های محلی توضیحاتی ارائه داد.

محمدحسین عزیزی مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تخم‌مرغ‌های محلی ممکن است در محیط گرم به دلیل اتمام تاریخ مصرف و ماندگی بیش از حد فاسد شده باشند.
 
او ادامه داد: باید در مصرف تخم‌مرغ های محلی دقت لازم را به عمل آورد زیرا این تخم‌مرغ‌ها دارای تاریخ تولید و انقضا نیستند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو تاکید کرد: خوشبختانه با شروع فصل سرما احتمال فاسد شدن تخم‌مرغ‌های محلی کاهش پیدا می‌کند و اگر این تخم‌مرغ‌ها مانده نباشد مشکلی برای مصرف آن وجود ندارد.
 

بیشتر بخوانید: مسمومیت غذایی کشنده‌ای که باید آن را جدی بگیرید
عزیزی گفت: نقص در نطفه‌دار بودن تخم‌مرغ‌های محلی مشکلی از نظر سلامتی این ماده غذایی ایجاد نمی‌کند و در صورت تازگی هیچ گونه منعی جهت مصرف این نوع تخم‌مرغ  وجود ندارد.
 
گفتنی است؛ چندی پیش اخباری در فضای مجازی مبنی بر سو استفاده برخی افراد و نقص در نطفه‌دار بودن برخی تخم مرغ‌های محلی منتشر شده بود.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: غذا و دارو ، تخم مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.