به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،رمضان امان زاده مدیر جهادکشاورزی شیروان با بیان اینکه سطح زیرکشت قرارداد این محصول تحویل ۲۴ هزار تُن چغندر به کارخانه قند شیروان امسال ۷۳۰ هکتار بود، افزود: میانگین برداشت چغندرقند با شش تُن افزایش در مقایسه با پارسال به ۵۰ تُن رسید.
امان زاده با بیان اینکه افت چغندرقند شیروان بیش از میانگین استانی است، گفت: علت بالا بودن افت چغندرقند، برداشت محصول به هنگام رطوبت زمین همراه با گل و لای است که به کشاورزان توصیه میشود با توجه به بارش برف و سرما، محصول خود را زودتر برداشت کنند.
او افزود: امسال به خاطر پایین بودن قیمت تضمینی و کشت محصولات رقیب مانند سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی، سطح زیرکشت چغندرقند شیروان در مقایسه با پارسال، هفت درصد کاهش یافت.
میانگین عیار چغندرقند در این شهرستان ۱۷ و ۷۵ صدم درصد است.
۳۴ درصد از کشتزارهای چغندرقند خراسان شمالی در شهرستان شیروان است.
انتهای پیام/د