شکیبا اظهار داشت: بیماری آنفلوانزا در کشور و استان کرمانشاه به صورت نوع انسانی دیده شده و آنچه به صورت نوع خوکی و فوق حاد پرندگان گزارش می شود، صحت ندارد و کذب است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: بیماری آنفلوانزا هر ساله در همین ایام شیوع دارد البته امسال مختصری از نظر زمانی زودتر آغاز شد و شدت آن هم نسبت به سالهای قبل بیشتر نبوده است.
این مسئول با تاکید بر اینکه بیماری آنفلوانزا نوعی بیمای ویروسی است که با استراحت بهبود می یابد، گفت: تمام افراد پر خطر نظیر مادران باردار، سالمندان، کودکان و افرادی که بیماری زمینه ای مثل دیابت، سرطان بیماری های قلبی و کلیوی دارند باید بیشتر مراقب باشند زیرا ممکن است ابتلا به آنفلوانزا و هر نوع بیماری ریوی دیگری برای آنها خطرناک باشد.
او با بیان اینکه این افراد باید در اسرع وقت به پزشک متخصص مراجعه و درمان مورد نیاز را دریافت کنند، بیان داشت: به منظور درمان بیماران پر خطر مبتلا به آنفلوانزا داروهای مورد نیاز موجود است و مشکلی از این نظر وجود ندارد.
شکیبا بیان کرد: افرادی که عامل خطری ندارند و در زمره بیماران پر خطر نیستند، نیاز به مصرف دارو ندارند و معمولا پس از استراحت بهبود می یابند هرچند مصرف داروهای ضد احتقان و کاهنده درد، برای کاهش عوامل تحریک می تواند موثر باشد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید بر لزوم مراجعه افراد مسن و دارای بیماری های زمینه ای به پزشک برای درمان بیماری آنفلوانزا، گفت: امکان مرگ این افراد در صورتی که به متخصص مراجعه نکنند، وجود دارد، اخیرا نیز مرگ ۲ فرد مسن مبتلا به بیماری قلبی و کلیویی بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوانزا در کرمانشاه گزارش شده است.
منبع مهر
انتهای پیام/ز