او، کمک به شکل گیری زیست بوم تلفن همراه با رویکرد حمایت از تولید داخل را یکی از پروژههای پیشران این حوزه معرفی کرد و افزود: در این زیست بوم از تولید کنندگان سخت افزار تا استارت آپهایی که تولید اپلیکیشنهای خدمات و سرویسها را انجام میدهند، حضور دارند.
هاشمی، طرحهای مرتبط با بیگ دیتا، IOT و ۵G را از دیگر اولویتهای وزارت ارتباطات بیان کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم ضمن شناسایی نیازهای صنعت ICT، با کمک فکری هستههای نخبگانی این نیازها را رفع کنیم.
او با اشاره به تفاهم نامهای که با بنیاد ملی نخبگان به امضا رسید، افزود: آمادگی داریم که بتوانیم بخشی از نیروی نخبگی کشور را برای راه حل مسائل و همچنین تعامل نزدیکتر به کار بگیریم.
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات، این تفاهم نامه را سرآغاز همکاریها در این حوزه عنوان کرد و گفت: به آینده این تفاهم نامه و همکاریها خوشبین هستیم.
بر اساس این گزارش، در ادامه این مراسم، تفاهم نامه همکاری مشترک در تشکیل و توسعه هستههای نخبگانی با هدف بهره مندی از سرمایه نیروی انسانی مستعد و نخبه در حل مشکلات، توسعه و پیشبرد مولفههای اقتصادی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، توسط ستار هاشمی معاون فناوری و نوآوری و حسن سالاریه معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان به امضا رسید.
در این تفاهم نامه که در قالب طرح شهید احمدی روشن به امضا رسید، همکاری متقابل به منظور آشنایی و بازدید استعدادهای برتر و نخبگان از مراکز فعالیت و طرحهای توسعهای وزارت ارتباطات به منظور شناخت ظرفیتهای مطالعاتی تحقیقاتی و ایجاد همکاری در خلق و پردازش ایدههای نو و تولید دانش در حوزههای فناورانه صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، به عنوان محورهای همکاری نام برده شده است.
همچنین، فراهم کردن زمینه توسعه و تجاری سازی فناوری ناشی از دستاوردهای هستههای پژوهشی مسئله محور، تربیت و آمادهسازی دانشجویان استعداد برتر دانشگاهی در فعالیتهای مطالعاتی و پژوهشی، برخی دیگر از محورهای همکاری بنیاد ملی نخبگان و وزارت ارتباطات در این تفاهم نامه است.
انتهای پیام/