صادقی نیارکی با اشاره به ضرورت بهره مندی از برنامههای حمایتی این صندوق، بیان کرد: با امضای این تفاهم نامه بسترهای لازم برای توسعه همکاری بین دو مجموعه فراهم خواهد شد و صنایع مختلف اعم از صنایع دانش بنیان، نوین و... شناسایی و برای بهره مندی از سیاستهای حمایتی این صندوق نظیر ارایه تسهیلات و ضمانت نامه معرفی خواهند شد.
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت ارتقاء و توانمندسازی صنایع کشور و بهره مندی از پتانسیلهای صنایع نوین و دانش بنیان را یکی از مهمترین برنامههای معاونت برشمرد و گفت: همکاری مشترک دو بین دو مجموعه نقطه عطفی برای پوشش کاستیها و مشکلات صنایع مختلف و ارتقاء توانمندیهای این صنایع خواهد بود.
بیشتر بخوانید: قرار داد ۳۴۷ میلیارد ریالی تسهیلات مالی توسط صندوق حمایت از صنایع پیشرفته
در این نشست همچنین رضا نقی پور رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته نیز با اشاره به بازنگری اساسنامه این صندوق گفت: اساسنامه جدید با امضای هیات وزیران، معاون اول رییس جمهور و تاییدیه شورای نگهبان صورت گرفت.
به گفته وی در اساسنامه قبلی نام صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک بوده و سرفصل الکترونیک برای مجموعه متصور بود، ولی طبق اساسنامه جدید ۱۲ سرفصل به منظور حمایت از صنایع پیشرفته وهای تک به وظایف و اختیارات مجموعه افزوده شد.
رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته در ادامه با تشریح صنایع مورد حمایت این صندوق گفت: هم اکنون صیانت از صنایع نو و دانش بنیان نظیر صنایع نانو، میکرو الکترونیک، انرژیهای نو، اتوماسیون، پلیمرو... به صندوق صنایع پیشرفته اضافه شده است.
نقی پور در بخش دیگری از سخنانش ضمن استقبال از انعقاد تفاهم نامه مشترک بین دو مجموعه از افزایش سقف تسهیلات قابل ارایه از ۳۰ میلیارد ریال به ۵۰ میلیارد ریال خبرداد و گفت: طی ۶ ماه ابتدای امسال تعداد قراردادهای تسهیلات مالی به ۳۷ مورد به ارزش ۳۴۷ میلیارد ریال رسید که نسبت به دوره قبل که ۱۹۳ میلیارد ریال بود ۸۰ درصد افزایش نشان داد و در صدور ضمانت نامه نیز با رشد ۱۵ درصدی، از ۴۵۸ میلیارد ریال ۶ ماهه سال گذشته به ۵۲۵ میلیارد ریال درمدت مشابه سال جاری افزایش یافت.
انتهای پیام/