او افزود: یکجانبه گرایی آمریکا سبب شده است اقتصاد جهانی با چالشهای متعدد وکندی رشد روبه روبه شده و این اختلال در مناسبات بین المللی در عرصه روابط دیپلماتیک بین کشورها و روابط اقتصادی و سیاسی منتهی شده است.
ظهره وند با اشاره به مواضع خصمانه آمريكا در قبال كشورمان ادامه داد: در موضوع ایران، آمریکاییها اقداماتی را که تا امروز و در طول این چهل سال میتوانستند به عنوان تحریم اعمال کنند، انجام داده اند. در واقع، شروع تحریمهای یکجانبه از سوی آمریکا با موضوع ایران بوده و باید گفت تحریمها دیگر کارایی خود را به طور کامل از دست داده است و کشورمان درطول این دوره با وجود تمام تحریمهای فزاینده، توانسته است از یک رشد منطقی به خصوص در عرصههای علمی و اداره کشور برخوردار شود و در این زمینه میتواند برای بسیاری از کشورها موفق محسوب شود.
کارشناس مسائل بین الملل گفت: پس از تحریم سازمانها، موسسات و پتروشیمی ایران، اخیراً شاهد تحریم وزرای وزارت خارجه و ارتباطات از سوی ایالات متحده آمریکا هستیم، این اقدام آمریکا نشانگر استیصال و عصبانیت آنها از موقعيت و نفوذ کشورمان به خصوص در منطقه است و تحریمهایی که علیه ملت ایران در حوزه امنیتی طراحی و سرمایهگذاری کرده بودند تاثيری در روند رشد و توسعه كشورمان نداشته و به نوعی تمام نقشههای آنها درباره ايران نقش برآب شده است.
او تصریح کرد: به همین دلیل است که اعمال تحریم به خصوص برای وزرای داخلی از جمله وزیر ارتباطات بیانگر ناتوانی آنها در برابر کشورمان است ، زیرا شخص وزیر ارتباطات قرار نیست که در آمریکا یا اروپا سرمایهگذاری انجام دهد و متضرر نخواهد شد. این اقدام آمریکا را می توان در راستای سیاستهای خصمانه این کشور ارزیابی کرد.
ظهره وند در پایان خاطرنشان کرد: البته بایداین نکته را در نظر داشت که در حال حاضر ایالات متحده اوضاع داخلی آرامی ندارد و بحث استیضاح ترامپ ابعاد جدیتری به خود گرفته است. از شخصیتی مانند دونالد ترامپ که تعادل رفتاری ندارد این نوع اقدامات دور از انتظار نيست و بايد گفت اقدامات او دیگر خریداری در جهان و ایران نداشته و صرفا یک واکنش غیرمنطقی است.
انتهای پیام/