مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: به دنبال اقامه نماز در جامعه هستیم و نه فقط نماز خواندن و باید هر کسی که در هر جایی مسئولیتی دارد علاوه بر اینکه خودش نماز میخواند بتواند آن را تبلیغ و ترویج کند.
مظفر آموزش گروههای موثر و اقشار مختلف مردم و استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و هنری را از مهمترین برنامههای ستاد اقامه عنوان کرد.
او آموزش مدرسین و مبلغین تخصصی نماز را یکی از اصلیترین برنامههای ستاد اقامه نماز دانست و و افزود: دو هزار نفر از روحانیون و علما از آموزشهای چندین ساعته برخوردار شدند تا بتوانند مهارتهای دعوت به نماز را در جامعه یاد بدهند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به نتایج پژوهشهای انجام شده درباره نماز اضافه کرد: نداشتن آگاهی از برکات نماز، کاهلی و تنبلی و رفتار نامطلوب برخی از نمازگزاران بیشترین علل نماز نخواندن افراد و آرامش روانی و قرب الهی بیشترین انگیزه برای نمازخواندن است.
او با بیان اینکه مادر، پدر و معلم بهترین افراد برای تشویق دانش آموزان به سمت نماز هستند، ادامه داد: بیش از ۱۰ هزار نفر از مربیان و مدیران مهدهای کودک را در جهت بیان نماز به زبان کودکان آموزش دادیم؛ همچنین ۲۰ هزار نفر از مدیران مدارس را در این راستا آموزش دیده اند.
مظفر با اشاره به اینکه اجلاس امسال در کشور با عنوان نماز و مدرسه برگزار میشود، افزود: فراخوانی را صادر کردیم و از صاحب نظران خواستیم تا ایدهها و نظریاتی که در حوزه رونق نماز در مدارس دارند را ارائه دهند که در این راستا ۱۱ هزار اثر به ستاد اقامه نماز ارسال شده است که میتوانند به رونق نماز در مدارس کمک کنند.
انتهای پیام / ج