این مدیر مرکز تحقیقات ایدز با اشاره به آمار مبتلایان به بیماری HIV در ایران، اظهار داشت: لیست مبتلایان به بیماری HIV هر ساله از طریق اداره ایدز وزارت بهداشت منتشر میشود و آمار امسال مبتلایان به ایدز که در تاریخ دهم آذر منتشر خواهد شد نشان دهنده موفقیت کشور ایران در بخشهایی از این زمینه بوده است.
بیات افزود: فعالیتها و تجربههای خوب ما در کنترل بیماری ایدز نشان دهنده این نکته است که آمار افراد مبتلا به این نوع بیماری از طریق پیشگیری کردن در کشور روزبهروز در حال کاهش است.
این مسئول باشگاه یاران مثبت بیمارستان امام خمینی(ره)، تصریح کرد: طبق گزارشهای انجام شده در کشور، افراد مبتلا به بیماری HIV بیشتر افراد ۲۵ الی ۳۵ ساله هستند.
بیات با اشاره به فراهم کردن امکانات درمانی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری HIV به نسبت دیگر کشورها، اظهار داشت: ایران در مقایسه با دیگر کشورها از نظر استفاده از امکانات درمانی و تولید داروهای موثر برای بیماری HIV در وضعیت بسیار خوبی به سر میبرد، ولی از نظر پایبندی افراد برای درمان بیماری خود کمی متفاوت هستیم.
بیشتر بخوانید: بیماران مبتلا به ایدز چند سال عمر میکنند؟ +نشانههای ابتلا به ویروس اچ آی وی
او افزود: باشگاه یاران مثبت بیمارستان امام خمینی(ره) با فراهم آوردن امکانات لازم برای آموزش مزایای درمان و دسترسی رایگان آنها به مراحل بهبود این بیماری اقدامات زیادی انجام داده است.
مدیرمرکز تحقیقات ایدز اظهار داشت: بیماری HIV تنها از طریق آزمایش قابل فهم است. HIV یعنی انتقال ویروس به بدن، ولی ایدز مرحله پیشرفته شدن آن بیماری در بدن است.
مدیر اجرایی شبکه انجمنهای ایدز درباره راههای انتقال بیماری HIV به بدن، گفت: راههای نفوذ این بیماری به بدن از طریق استفاده افراد از سرنگ مشترک مواد مخدر و نفوذ این بیماری از مادر بیمار به جنین است. البته خوشبختانه طی چند سال اخیر برنامههای مناسبی برای به صفر رساندن احتمال نفوذ بیماری HIV از طریق مادر به جنین شکل گرفته است.
بیات گفت: ارگانها، سازمانهای گوناگون و شبکه ملی انجمنهای ایدز کشوری شمسا درباره کاهش انتقال بیماری و سازههای HIV، با اطلاعات جدید از پیشگیری نفوذ این بیماری به بدن و نحوه برخورد دیگران با افراد مبتلا به بیماری HIV، راهکارهای جدیدی ارائه دادهاند.
انتهای پیام/