او افزود: قرار بود اصلاح ساختار بودجه طبق نظر رهبری تا پایان سال گذشته انجام شود، اما این موضوع اتفاق نیفتاد، ولی در راستای تغییر بودجه سال ۹۹ تصمیمات مجلس متفاوت است و اصلیترین موضوع هم تغییر در منابع بودجهای خواهد بود.
پورابراهیمی گفت: سازمان برنامه به صورت برنامه کاملا رویکردی باید در زمینه سیاستهای مالیاتی بازنگری داشته باشد و در راستای ایجاد درآمدهای جدید در این موضوع برنامهریزی کند تا از فرار مالیاتی جلوگیری شود.
او تصریح کرد:پیشبینی میشود بین ۵۰ تا ۶۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور داشته باشیم.
نماینده مردم کرمان وراور درمجلس بیان کرد: در بحث استان یک ظرفیت بزرگ داریم که ظرفیت استفاده از حوزه معادن است که پیشنهاد کردیم درآمدهای حاصل از معادن کرمان به داخل استان بیاید ضمن این که ۴۰ درصد ظرفیت معادن کشور مربوط به کرمان است و باید این منابع در ساختار بودجه جدید گره بزنیم.
او تاکید کرد: در خصوص لایحه بودجه ۹۹ دولت باید منابع و مصارف شرکتها، موسسات دولتی و همچنین بانکها را ارائه میکرد که این گزارشات شکلی است در حالیکه منابع و مصارف این موسسات و شرکتها دو برابر بودجه عمومی بودجه شرکتهای دولتی در اقتصاد ایران است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مشکلات ما در بودجه ریزی این است که در سالهای گذشته خلاصه عملکرد درآمد شرکتها، موسسات و بانکها را آوردهایم که اگر سرفصل ریز را داشته باشیم وضعیت متفاوت میشود.
بیشتر بخوانید:کرمان ظرفیت پایلوت طرحهای اقتصادی وقف را دارد
انتهای پیام/ح