در همین حال ۳۵ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی عقیدهای مخالف داشته و ۹ درصد نیز اعلام کردند که در این باره نظر خاص ندارند.
نتانیاهو پنجشنبه در سه پرونده مجزا به دلیل فساد، تقلب و سوء استفاده از قدرت (در دادگاه) مجرم شناخته شد. این در حالی است که تا پیش از این در فلسطین اشغالی هیچ نخست وزیر مشغول به کاری، چنین ماجرایی را تجربه نکرده بود.
بنیامین نتانیاهو -رئیس حزب لیکود- که فساد مالی را انکار میکند، عصر روز پنجشنبه اعلام کرد که از سمت خود استعفا نمیکند. او از محاکمه خود به عنوان کودتایی متکی بر مدارک و شواهد ساختگی با تحقیقاتی ناسالم و جانبدارانه یاد کرد.
حزب آبی و سفید در بیانیهای از نتانیاهو خواست سریعا از تمامی سمتهای خود در دولت استعفا کند. این در حالی است که قوانین رژیم صهیونیستی نتانیاهو را به استعفا وادار نمیکند. اما این بحران قضایی-سیاسی ناگهانی در فضایی پیچیده به وجود آمده است. به دنبال نتایج کسب شده در انتخابات پارلمانی ۱۷ سپتامبر، نه نتانیاهو و نه بنی گانتس، رقیبش، در ایجاد ائتلافی برای تشکیل کابینه موفق نبودند.
با توجه به ترکیب نمایندگان در پارلمان رژیم صهیونیستی، احتمال این که صهیونیستها مجددا به پای صندوقهای رای نروند، بسیار ضعیف است.
انتهای پیام/
وزارت خزانهداری آمریکا روز جمعه اول آذر (۲۲ نوامبر) در وبسایت خود اعلام کرد محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران را به فهرست تحریمها اضافه میکند.