سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور مطرح کرد؛

تدوین برنامه‌های جهادی در جهت توسعه کشور

نوبخت با بیان اینکه برنامه‌های جهادی برای توسعه کشور تدوین شده گفت: در حال حاضر برای هر استان یک برنامه اشتغال در نظر گرفته شده است.

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در برنامه امضا تفاهمنامه طرح جهاد روشنایی که بین سازمان برنامه و بودجه، سازمان بسیج مستضعفین و کمیته امداد و صندوق کارآفرین امید برگزار شد، گفت: با امضای این تفاهمنامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خرد و کوچک خانگی در مناطق روستایی و عشایری کلید می‌خورد.

وی با بیان اینکه بسیج به اقتضاء ضرورت‌های کشور از توان های مختلف خود استفاده می‌کند، گفت: چه در زمان جنگ تحمیلی و چه در برهه سازندگی و بازسازی آسیب‌های ناشی از جنگ بسیج حضور فعالی داشته است.

نوبخت ادامه داد: در حال حاضر نیز بزرگترین تحریم تاریخ معاصر بر علیه مردم ایران در حال اجراست امروز حتی غذا و دارو نیز برای ایرانیان تحریم شده و حتی یک ریال ملت ایران حق فروش نفت را برای واردات غذا و دارو را هم ندارد.

وی تاکید کرد: در این شرایط نیز بسیج می‌تواند در عرصه‌های مختلف ورود جدی و حمایتی داشته باشد.

به گفته نوبخت دو نوع تفکر برای توسعه کشور می‌تواند در دستور کار قرار گیرد که در سازمان برنامه و بودجه این اعتقاد وجود ندارد که برای چرخیدی چرخ‌های توسعه عده‌ای در این مسیر له شوند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: براین اساس به دنبال پیاده‌سازی برنامه‌های جهادی برای توسعه کشور هستیم. در طرح جهاد روشنایی به دنبال قدرتمند کردن اقتصاد خانوار‌های مرحوم روستایی و عشایری هستیم. هم اکنون نیز برای هر استان یک برنامه اشتغال در نظر گرفته شده که میزان تسهیلات آن نیز به طور جزئی مشخص شده است.
بیشتر بخوانید: قدردانی از رهنمود‌های رهبر انقلاب/طرح اصلاح ساختار بودجه در موعد مقرر تقدیم شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه شد

در ادامه این نشست سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه در استان‌های مختلف ستادی برای اجرای پروژه جهاد روشنایی راه‌اندازی شده گفت: در حال حاضر محرومین تحت پوشش سازمان‌های حمایتی برای استفاده از تسهیلات طرح جهاد روشنایی شناسایی شدند.

وی گفت: براساس این طرح نیروگاه‌های روستایی با ظرفیت کوچک در مناطق محروم نصب و تسهیلات قرض‌الحسنه به خانوار‌های شناسایی شده ارائه خواهد شد.

سلیمانی گفت: در این طرح به ۲۰ هزار خانوار شامل ۱۴ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد و ۶ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی تسهیلات قرض‌الحسنه ارائه خواهد شد. براین اساس به هر خانواده ۳۵ میلیون تومان تسهیلات برای تولید ۵ کیلووات برق خانگی ارائه خواهد شد.

نصب ۱۰۰ هزار پلن خورشیدی برای ۱۰۰ هزار خانوار در مناطق محروم

همچنین حمید پورمحمدی، معاون سازمان برنامه و بودجه اظهارداشت: در سال گذشته در قانون بودجه بندی دیده شد که به همت سازمان بسیج انرژی نو برای نیازمندان در مناطق محروم ایجاد کنیم.

وی افزود: برای این کار باید شبکه‌ای شکل دهیم از تولید پنل‌های خورشیدی توسط مپنا تا نصب، آموزش و ارائه خدمات پس از فروش توسط سازمان بسیج و اتصال برق تولیدی به شبکه سراسری. هزینه تولید و نصب هر یک از این پنل‌های خورشیدی ۳۵ میلیون تومان است که قرار است در سال اول ۲۰ هزار پنل‌ خورشیدی با ظرفیت ۵ کیلووات برای ۲۰ هزار خانه در مناطق محروم نصب شود.

معاون سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه طبق برنامه تا چند آینده تعداد این پنل‌های خورشیدی به ۱۰۰ هزار فقره می‌رسد، گفت:  هزینه خرید این پنل‌های خورشیدی از محل تسهیلات صندوق قرض‌الحسنه کارآفرینی امید تامین و به خانوارهای مناطق محروم اختصاص می‌یابد. وزارت نیرو برق مازاد بر نیاز این خانوارها خریداری می‌کند و با این کار این خانوارها به تدریج از پوشش کمیته امداد و بهزیستی خارج می‌شوند و افراد دیگری جایگزین آنها خواهد شد.

وی تاکید کرد:‌ این طرح علاوه بر کمک به اقشار کم درآمد مناطق محروم، گامی در جهت توسعه انرژی‌های پاک است.



انتهای پیام/
 
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۳۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۸
این اشتغال کو هرجا میریم نیست؟؟