او افزود: افزایش مصرف سبزیجات، میوه، شیر و لبنیات کم چرب و کاهش مصرف غذاهای پرچرب، فست فود و تنقلات در دوره ی درمان کبد چرب ضروری است.
او افزود: این بیماری در اثر تجمع چربی به ویژه تری گلیسرید در سلولهای کبدی به میزان بیش از پنج تا ده درصد وزن کبد و بدون مصرف الکل ایجاد میشود.
باقر زاده گفت: عدم پیشگیری از ابتلا و یا عدم درمان صحیح کبد چرب آن را به بیماری پیشرفته سیروز و حتی سرطان سلولهای کبدی تبدیل می کند.
رئیس انجمن تغذیه استان البرز از افزایش سرعت شیوع بیماری کبد چرب خبر داد و افزود: تغییر سبک زندگی از قبیل افزایش بی تحرکی و روی آوردن به غذاهای پرچرب و پرکالری از مهمترین موارد تاثیرگذار در این بیماری است.
او با اشاره به این که هفتاد یا هشتاد درصد از بیماران مبتلا به کبد چرب چاق هستند، گفت: این بیماری بدون علامت است و با مشاهده بالا بودن آنزیمهای کبدی در آزمایشهای خون و یا سونوگرافی شکم به صورت اتفاقی دیده میشود.
انتهای پیام/ر.خ